t-MBA’DEN 8.SINIFLAR İÇİN “KENDİ MARKANI YARAT” YARIŞMASI

Özlüce kampüsü t-MBA öğrencilerinin düzenlediği “Kendi Markanı Yarat” proje yarışmasında 8. sınıf öğrenciler yaratıcı fikirlerini ortaya koyma fırsatı elde etti.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , pazarlama dersi , kariyer eğitimi , lise eğitimi , bahadır şimşek , remzi cinoğlu , özlüce doğa koleji , marka yaratma

t-MBA müfredatında yer alan pazarlama dersinde edindikleri bilgilerden yola çıkarak organize edilen Kendi Markanı Yarat proje yarışmasında 8.sınıf öğrencileri kendi marka sürecini yaratma çalışmasını deneyimlediler.

Yarışmanın jüri üyeliğini Uludağ Üniversitesi İnegöl MYO Öğr. Gör. Tolga Bahadır ŞİMŞEK, Marteks Yönetim Kurulu Başkanı Remzi CİNOĞLU ve Özlüce Doğa Koleji Öğrenci Meclis Başkanları gerçekleştirdi. Ürünlerin markalarının yaratılması ve dünya pazarına tanıtılması amacını taşıyan proje yarışmasında, 8. sınıf öğrencileri gruplar oluşturarak jüri önünde kendi markaları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Marka adı, hedef kitle, slogan ve logo belirleme gibi aşamaları kapsayan yarışmada kazanan gruba ödülleri jüri üyeleri tarafından takdim edildi.