TATİL BİTTİ! 124 DOĞA KAMPÜSÜNDE YENİ DÖNEM HEYECANI BAŞLADI

124 kampüste 82 bin Doğa öğrencisi okulları ve öğretmenleriyle buluştu. Yeni kampüslerde ise yeni dönem heyecanı bambaşkaydı.

ETİKETLER : yeni dönem , doğa koleji , 2018-2019 eğitim dönemi açılışı

Yaz tatili bitti, okullarda ders zili yeniden çalmaya başladı. Ülkemizde 18 milyon öğrenci ve bir milyonu aşkın öğretmen ders başı yaparken Türkiye'nin en büyük eğitim kurumu Doğa Kolejinde bugün 82 bin öğrenci kampüsleri doldurdu. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okul yöneticilerinin konuşmalarıyla açılan okullarımızda öğrencilerimiz de koro ve şiir dinletileri sundu. Ağrı'dan Bodrum'a yeni açılan 16 yeni kampüsümüzde ise ilk tanışma çok daha heyecanlıydı.

Bodrum Kampüsünde Görkemli Açılış

Yeni eğitim-öğretim dönemi zilinin çalması ile Doğa Koleji Bodrum Kampüsünde ilk ders verilmeye başlandı. Eğitim-öğretim döneminin ilk gününde kampüs açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve konuklar, kampüs açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Lüle, okulun öğrencilere, velilere, tüm Bodrumlulara hayırlı olmasını diledi. Bodrum’da olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Genel Müdürümüz, “Bodrumlu öğrencilerimizle buluşmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Bodrum Kampüsü açılış haberi için tıklayınız...

Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.