TEOG SINAVI İÇİN YOĞUNLAŞTIRILMIŞ HAZIRLIK PROGRAMI BAŞLADI

5. sınıftan itibaren öğrencilerimizin TEOG sınavına hazırlanması, konu ve kazanım performanslarının izlenmesi ve eksiklerinin tamamlanması için 14 Kasım’dan itibaren TEOG deneme sınavları yapıyoruz.

ETİKETLER : teog , deneme sınavı , teog hazırlık , teog başarı , doğa okulları ortaokul

Doğa Okulları’nda TEOG sınavına hazırlık süreci öğrencilerimiz için korku ve kaygı verecek bir süreçten öte, onların hayallerine bir adım daha yaklaştığı, konu ve kazanım eksiklerinin kalmadığı, akademik ve sosyal becerilerinin arttığı bir yıl olarak geçecektir.

Bu dönemde velilerimizle kurduğumuz güçlü bağ, öğrencilerimizin özgüvenlerinin artmasına ve sürecin sağlıklı ilerlemesini sağlayacaktır. Bu sebeple 5. sınıftan itibaren öğrencilerimiz 14 Kasımdan itibaren her pazartesi TEOG’a hazırlık amaçlı deneme sınavlarına girecekler. Her sınavdan sonra öğrencilerimizin konu ve kazanım performansı ayrıntılı karne olarak verilecek. Hafta içinde yapılacak birebir çalışmalarla öğrencilerimizin konu kazanım eksiği giderilecek.