UNA USA MIDDLE SCHOOLS MUN CONFERENCE 2015

Doğa öğrencileri, en prestijli MUN Konferanslarından biri olan UNA USA GCI Konferansı'na katılacak.

ETİKETLER : USA MUN Conference , Konferans , MUN , USA , New York , ortaokul

Doğa Okulu ortaokul öğrencilerinin son 5 yıldır düzenli olarak katılım gösterdiği UNA USA Middle Schools MUN Conference, dünya çapında pek çok ülkeden gelen öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen uluslararası MUN öğrenci konferanslarının en önemlileri arasında yer alıyor. 26 – 28 Mart 2015 tarihlerinde New York’ta düzenlenecek olan konferansa, bu yıl da 6 farklı komitede delege olarak okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimizle katılım göstereceğiz. Konferans öncesinde Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde yapılacak olan açılış törenine katılacak olan öğrencilerimiz, diplomasinin merkezinde dünyanın dört bir yanından gelen yaşıtları ile tanışma fırsatı bulacaklar.

Öğrencilerimizin delege olarak yer alacakları komiteler;

COMMITTEE

TOPIC

UN Development Program (UNDP)

Sustainable Energy For All

General Assembly 3rd Committee (SOCHUM)

Combating Racism

World Health Organization (WHO)

Malaria, TB and Infectious Diseases

UN Women (UN-W)

Girls Education and Gender Equity

General Assembly (GA)

Eradication of Poverty: Post 2015 Agenda

Human Rights Council (HRC)

Internet Freedom of Speech

Model United Nations (Model Birleşmiş Milletler) dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinlerde dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma ve uluslararası ilişkiler konusunda ortak akıl yürütme kazanımları hedeflenerek gerçekleştirilen en önemli eğitim öğretim faaliyetlerinden biridir. Doğa Okulu Lise ve Ortaokul İngilizce bölümlerinde 7 yıldır faaliyet gösteren MUN kulüpleri, UNA USA ve Harvard MUN konferanslarının da aralarında bulunduğu pek çok uluslararası organizasyona katılmanın yanı sıra, 11 ulusal d’MUN konferansı düzenledi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  uluslararası platformlarda başarılarının devamını diliyoruz.

UNA USA MIDDLE SCHOOLS MUN CONFERENCE 2015