VELİLERİMİZ SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAH-MAT DİYOR!

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz "Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası" bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

ETİKETLER : satranc , veli öğrenci satranç turnuvası , satranç eğitimi , doğa kampüsleri turnuvası

Velileriyle birlikte turnuvada takım olarak yarışmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz gösterdikleri performanslarıyla ailelerinin de takdirini kazandı. Rekabetin geliştirici yanlarına vurgu yapılarak centilmenliği ön plana çıkaran turnuvada, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları okul yöneticileri tarafından takdim edildi.

Taktik hamlelerin bolca kullanıldığı turnuvada doğru strateji ile hedeflenen matı gerçekleştiren takımlarımızın coşkusu görülmeye değerdi. Velilerimiz çocuklarıyla kaliteli zaman geçirdikleri böylesi bir ortamın kendilerine sunulmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Organizasyonda emeği geçen başta okul yöneticilerimiz ve satranç öğretmenlerimize; katılımlarıyla turnuvamızı onurlandıran değerli velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.