WINTERFEST'İN TADINI DOĞA OKULLARIYLA ÇIKARIN

Birbirinden eğlenceli kış oyunlarıyla dolu Winterfest’te tatilin tadını doyasıya çıkartmak için Doğa Okulları etkinlik alanlarında buluşalım!

ETİKETLER : winterfest , kardan adam yarışması , sphero , wiky watch , kış tatili , uludağ sömestr , nintendo wii , etkinlik alanı , uludağ çocuk etkinlikleri

Doğa Okulları, her gün farklı bir aktivite ile Uludağ Winterfest'teki yerini alıyor. Ödüllü kardan adam yarışması, kartopu savaşları, Sphero, Nintendo Wii ve aktivite standlarıyla tatilin tadı Uludağ'da çıkıyor.

Robot top Sphero için özel olarak geliştirdiğimiz parkurumuzda çocuklar, tablet bilgisayarlarla Sphero topunu yönlendirerek kıyasıya bir rekabete girecek, Sphero’yla sulardan geçecek, engelleri aşacak! Makey makey atölyesinde meyve sebzelerden piyano sesleri çıkarmak, Nintendo Wii oyunları ile enerji atmak, bilim atölyesinde birbirinden ilginç deneyler yapmak, kurabiye atölyesinde nefis kurabiyeler yapıp sonrasında afiyetle yemek, araba yarışlarında uzaktan kumandalı oyuncak arabalarla karlı parkurlarda hız yapmak, kardam adam yarışmasında en güzel kardan adamı yaparak iPad Air 32GB, Wiky Watch veya 2 kişilik çadırdan birini kazanma şansını yakalamak, sürpriz hediyeler ve daha fazlası için  Doğa Okulları standlarına bekliyoruz!