YENİ DÖNEM HEYECANIMIZ 15. YIL COŞKUSUYLA BİRLEŞTİ! YENİ DÖNEMDE YENİ BAŞARILARA

Eğitime getirdiği birçok yeniliklerle öncü olan Doğa Okulları 106 kampüste 8.000 öğretmen, 70.000 öğrenci, 11.000 çalışanıyla yeni eğitim – öğretim yılına büyük bir coşku ve heyecanla “merhaba” dedi.

ETİKETLER : yeni eğitim yılı başladı

Doğa Okulları olarak eğitim sektöründe 15. yılımızı yaşamanın heyecanı, mutluluğunu ve geride bıraktığımız başarıların gururunu yaşayarak başladık. Tam 15 yıldır büyük bir heyecanla ve enerjiyle öğrencilerimize dünya standartlarının da üstünde bir eğitim vermek için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Doğa Okulları; anaokulundan liseye kadar her yaş ve kademe düzeyinde geleceğin eğitim beklentilerine cevap veren özgün eğitim yaklaşımları, konsept okluları, vizyonu ve heyecanıyla yeni eğitim – öğretim yılında da yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimiz ve velilerimizle birçok başarıyı birlikte yaşayacağız.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim - öğretim yılında başarılar dileriz.