24.04.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜ, ULUSLARARASI IBPYP DENETİMİNDEN YİNE BAŞARIYLA GEÇTİ

Doğa Koleji Beykoz Kampüsü; sahip olduğu benzersiz doğal ortamı ve eşsiz eğitim uygulamalarıyla 3 gün süren IBPYP denetimlerini başarıyla geçti ve kalitesini bir kez daha tasdik ettirdi.

24.04.2018 | Doğa Koleji

KARDEŞLİK KÖPRÜLERİ PROJESİ İLE URFALI ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA

Doğa Koleji, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma (RAM) biriminin yönlendirmesi, “Kardeşlik Köprüleri” projesi” ile Şanlıurfa’nın çeşitli köy ve okullarından seçilmiş başarılı 30 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinlikleri kapsamında misafir etti.

21.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN KUTLU OLSUN!

Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

20.04.2018 | Doğa Koleji

23 NİSAN HAFTASINDA ŞANLIURFA'DAN İSTANBUL'A "KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ" KURULDU

Doğa Koleji Rehberlik Bölümü'nün organize ettiği "Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki 19 köy okulu öğrencisi 24 Nisan'a kadar öğrencilerimize misafir olacak ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu bir bayram haftası yaşayacaklar.

20.04.2018 | Doğa Koleji

BORNOVA KAMPÜSÜ SPORA DOYMUYOR!

Voleybol Bayanlar 1. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü oyuncuları ve Genel Menajeri 17 Nisan 2018 tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrenciler ile bir araya geldi.

FLL Jr. HEYECANI DİYARBAKIR ve İZMİR'DE YAŞANDI

İlkini Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü’müzde gerçekleştirdiğimiz FIRST® LEGO® League Junior (FLL Jr.®) Fuarı, Diyarbakır ve İzmir Bornova kampüslerimiz ile devam etti.

19.04.2018 | Doğa Koleji

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA FİZİK ALANINDA ALTIN ve GÜMÜŞ MADALYA DOĞA'NIN

Doğa Koleji öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU'da altın ve gümüş madalya öğrencilerimizin!

ÇANAKKALE KAMPÜSÜMÜZDE AVUSTRALYALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLIYORUZ

Avustralya'dan Çanakkale'ye gelen öğrencilere, Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler, burada Doğa Koleji öğrencileri ile birlikte tarihi alanları gezerek duygusal anlar yaşadılar.

AYDIN KAMPÜSÜNDE SATRANÇ FIRTINASI

Doğa Koleji Aydın Kampüsü Satranç Turnuvası, 14-15 Nisan tarihlerinde öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

JOHN HOPKINS’E GİDEN YOLDA AİLENİN GÖZLEMİ İLK SIRADA

Doğa Koleji Yalova Kampüsü’nde okuyan ailesinin erken yaşta yeteneklerini keşfettiği Ilgaz Altınören, John Hopkins Üniversitesi'nin eğitim programına kabul edildi.