24.04.2017 | Doğa Okulları

ERGENLİK DÖNEMİ VE AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU VELİ ATÖLYEMİZ

Ortaokul velilerimizi aile içi iletişimin önemi ve ergenlik hakkında bilgilendirdik.

24.04.2017 | Doğa Okulları

FIZY 20. LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA DOĞA KOLEJİNE 2 ÖDÜL BİRDEN!

Fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması finallerinde, Yakacık ve Kurtköy Kampüsleri öğrencilerinden oluşan gruba iki farklı kategoride iki farklı ödül geldi.

22.04.2017 | Doğa Okulları

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Bugün sadece çocuklarımızın değil, hepimizin bayramı! Doğa Koleji öğrencileri 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı ve yaşattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

ANTALYA'DA DÜZENLENEN URFODU FİNALİNDE YERİMİZİ ALDIK

13. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın (URFODU) Final Etabında, finalistler arasında Doğa Koleji Tuzla Kampüsü’nden 10. sınıf öğrencileri Asya Gül Duran ve Elif İnci Arslan da yer aldı.

21.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ ISPARTA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ PROF.DR. CANAN KARATAY’I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Koleji Isparta Kampüsü meclis öğrencilerinin gerçekleştirdikleri organizasyonda, Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine velilerimize ve öğrencilerimize seminer verdi.

TEOG ÖNCESİNDE ÖNERİLER; SINAV KAYGISI ve ANNE-BABA TUTUMLARI

Ortaokul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Merve Kuruhasanoğlu, TEOG öncesinde hem öğrencileri hem de ebeveynleri uyarıyor!

20.04.2017 | Doğa Okulları

DOĞA OKUYOR, KİTAPLARINI PAYLAŞIYOR!

Doğa Koleji Afyon Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi, Dünya Kitap ve Kütüphaneler Haftası nedeniyle topladıkları kitapları kütüphanesi olmayan bir okula bağışladı.

20.04.2017 | Doğa Okulları

İLKOKUL VELİLERİMİZLE DEĞİŞEN DÜNYA, EĞİTİM DÜZENİ VE AİLENİN YERİ KONULU SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Doğa Koleji Rehberlik Birimi'nin organize ettiği Değişen Dünyada, Değişen Eğitim Düzeni ve Bu Düzende Ailenin Yeri konulu veli semineri alanında uzman isimlerin katılımıyla 15 Nisan'da gerçekleşti.

19.04.2017 | Doğa Okulları

BEYKENT KAMPÜSÜ, 4. BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ'NDE 4 PROJE SUNUMUYLA YER ALDI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üsküdar Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği 4. Bilim ve Fikir Festivali'nde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi, fen alanında Mıknatıslı Ayakkabı, Tasarruf Harikası ve Sosyal Alanda Akranımdan Öğreniyorum, Neslini Farket isimli 4 projesinin sözlü ve poster sunumlarıyla yer aldı.

19.04.2017 | Doğa Okulları

“DOĞA ADAY ÖĞRETMEN PROGRAMI” İLE KENDİ ÖĞRETMENLERİMİZİ YETİŞTİRİYORUZ

Doğa Koleji, 21.yy’ın öğrencilerini 21. yy’ın öğretmenleriyle yetiştiriyor!