20.01.2018 | Doğa Okulları

TEŞEKKÜRLER DOĞA

Çocuğunuzun dünyasına bir de bu gözle bakın!

19.01.2018 | Doğa Okulları

EĞİTİMCİLERİMİZDEN AİLELERE KARNE GÜNÜ ÖNERİLERİ

Öğrenciler iki haftalık yarıyıl tatiline başladı. Peki, aileler karnelerle ilgili nasıl bir değerlendirme yapmalı, nasıl iletişim kurmalı?

19.01.2018 | Doğa Okulları

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ! HER OKUL BİR SANDALYE

Doğa Koleji öğrencileri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Tüm kampüslerimizin katılımıyla başlatılan “Her Okul Bir Sandalye” projesi başarıyla tamamlandı.

18.01.2018 | Doğa Okulları

FLL TURNUVASIYLA "SUYUN YOLCULUĞU" BAŞLIYOR!

Bu yıl "Hidrodinamik: Suyun Yolculuğu" temasıyla 14.sü gerçekleştirilecek olan FIRST® LEGO® League (FLL) yerel turnuvası 20 - 21 Ocak'ta Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü'nde!

17.01.2018 | Doğa Okulları

ISPARTA'NIN ŞAMPİYONU DOĞA

Doğa'ya bir kupa da Isparta'dan! Isparta kampüsü genç erkek basketbol takımımız il şampiyonu olarak Türkiye şampiyonluğu yolunda ilk adımı attı.

16.01.2018 | Doğa Okulları

DOĞA KAMPÜSLERİNDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI YAŞANIYOR

Doğa Kolejinin %100'e varan burs oranlarıyla başarıyı ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı heyecanı tüm kampüslerimizi sardı. Rekor katılım ve yoğun ilgi için teşekkür ederiz!

15.01.2018 | Doğa Okulları

17th d'MUN HEYECANI ÖĞRENCİLERİMİZİ SARDI

Doğa Anadolu Liselerinin heyecanla gün saydığı bu yılın ikinci d’MUN Konferansı 22-23-24 Mart 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

12.01.2018 | Doğa Okulları

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, BURSLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na girecek 145.382 öğrenciye başarılar diledi.

12.01.2018 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI SONA ERDİ!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı başvuruları 12 Ocak 2018 saat 12.00 itibariyle sona ermiştir. Gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür eder, sınavda başarılar dileriz!

11.01.2018 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BASIN MENSUPLARININ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal ve toplumsal konularda farkındalık yaratan meclis öğrencilerimiz, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.