19.02.2018 | Doğa Koleji

Üstün Zekâlı Çocuk Kimdir?

Üstün zekâlı öğrencilerimizin farkındayız! Onların ihtiyaçları ve genel özellikleri dikkate alınarak hazırlanan çok özel bir program uyguluyoruz.

31.01.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARATEDE BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri sporun her dalında başarıdan başarıya koşuyor.

31.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ VE MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDEN İNOVASYON İŞ BİRLİĞİ

Marmara Üniversitesi İnovasyon, Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ile Doğa Koleji arasında Ar-Ge iş birliği ve Mentorluk Çerçeve Sözleşmesi imzalandı.

30.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SATRANÇTA RAKİP TANIMIYOR

Türkiye’nin 81 ilinden 2 bin 810 sporcunun hamlelerine sahne olan turnuvada ‘Türkiye Şampiyonları’ belli oldu. Doğa Koleji öğrencileri yine şampiyonluk kürsüsündeki yerlerini aldı.

29.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN YÜZMEDE BÜYÜK BAŞARI!

Çanakkale kampüsümüz yüzmede madalyaları topladı!

25.01.2018 | Doğa Koleji

ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDEN ÖDÜLLÜ BİYOLOJİ PROJESİ; DOĞA VE DOĞA KOLEJİ EL ELE GELECEĞE!

Çanakkale kampüsümüz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biyoloji Bölümü iş birliğiyle ‘Doğa ve Doğa Koleji El Ele Geleceğe’ projesi The Quarry Life Award yarışmasında sosyal fayda kategorisinde en iyi 3 proje arasında seçilerek finale kaldı.

25.01.2018 | Doğa Koleji

FIRST® LEGO® League / FLL YEREL TURNUVASI DOĞA KOLEJİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

20-21 Ocak 2018 tarihlerinde Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü’nde 86 takım ve 700’e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen FLL 14. Sezon Turnuvaları’nda takımlar kıyasıya yarıştı.

24.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA ZİYARET

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

23.01.2018 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI 2-3-4 MART’TA ANTALYA’DA GERÇEKLEŞİYOR

t-MBA Eğitim Modelinin öğrenci merkezli çalışmalarından “t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı” 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek.

22.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI 3 İLDE ŞAMPİYONLUK KUPALARINI TOPLADI

Türkiye'nin dört bir anından kupa haberleri gelmeye devam ediyor. Doğa Harikaları, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol il şampiyonlarında kupaları Doğa'ya getiriyor.