31.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALON OKÇULUK DÜNYA KUPASI’NDA FARK YARATTI

Fransa’da düzenlenen Salon Okçuluk Dünya Kupası’nda Doğa Koleji öğrencisi Rüya Selan, Yıldız Bayanlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü, 2006 Doğumlu Sporcular kategorisinde ise Dünya Birincisi oldu.

31.01.2019 | Doğa Koleji

1. SINIF KAYITLARI BAŞLADI

Dünyayı iyi yetişmiş çocuklar yönetecek. Doğa Kolejinde 1. sınıf kayıtları başladı!

28.01.2019 | Doğa Koleji

ANKARA BAĞLICA KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsü, 2019-2020 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Etimesgut'ta yükselen kampüs, ayrıcalıklı eğitimi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde hizmet verecek.

28.01.2019 | Doğa Koleji

2019 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

3 tane Türkiye Satranç Şampiyonu ve 15 tane milli takım sporcusu çıkaran tek okul Doğa Koleji! 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda 3 tane Türkiye Şampiyonu ve 15 tane milli takım oyuncusu çıkaran Doğa Koleji, şampiyonaya damgasını vurdu.

30.01.2019 | Doğa Koleji

CAMBRIDGE IGCSE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Doğa Akdeniz Kampüsü öğrencilerimizden Nağme Bilgehan, Cambridge IGCSE sınavları kimya dalında en yüksek notu alarak Kıbrıs birincisi oldu.

30.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 18. GELENEKSEL EĞİTİM SEMPOZYUMU’NDA

Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Eğitim Sempozyumu Antalya'da başladı.

21.01.2019 | Doğa Koleji

TAEKWONDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇANAKKALE'DEN!

Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü öğrencilerimizden Zeynep Taşkın, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

23.01.2019 | Doğa Koleji

GRAND PRIX ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN İLK TÜRK; CAN ALEXENDAR ÖNCÜ

Doğa Koleji Alanya Kampüsü öğrencilerimizden Can Alexander Öncü, Valencia'da düzenlenen Moto3 yarışında Grand Prix kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti. 15 yaşındaki öğrencimiz dünya motor sporları tarihinin "en genç şampiyonu" ünvanını da kazandı.

25.01.2019 | Doğa Koleji

BİRİNCİ DÖNEM DEĞERLENDİRME VE AKADEMİK PAYLAŞIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2018-2019 eğitim yılı birinci dönem değerlendirme ve akademik paylaşım toplantısı İstanbul Acıbadem, Ankara Batıkent, Ankara Birlik ve İzmir Mavişehir 2, Mavişehir 3 kampüslerinde müdür ve müdür yardımcılarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

26.01.2019 | Doğa Koleji

BU SEFER LABORATUVARIMIZ MUTFAK; TURŞU ŞENLİĞİNE HOŞ GELDİNİZ!

Doğa Kolejinin laboratuvarı bu kez mutfak oldu. Doğa bilinci gelişmiş ve çevreye duyarlı nesiller yetiştiren Doğa Kolejinin ekoloji mutfaklarında anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri turşunun kimyasını keşfetti.