28.02.2018 | Doğa Koleji

LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜNDE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI!

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü ve Trakya Üniversitesi iş birliği ile küresel sorunlarımızın farkındalığını arttırmak adına Türkiye çapında düzenlenen "Dünya Su Günü" ödüllü resim yarışması başladı. Son başvuru tarihi 19 Mart!

27.02.2018 | Doğa Koleji

YALOVA KAMPÜSÜNÜN ŞAMPİYON ROBOTİK TAKIMINA ZİYARET

Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova Doğa Koleji Şampiyon Lego-Robotik takımının sunumunu izlemeye geldi.

27.02.2018 | Doğa Koleji

ELT PARENTS; ÇOCUĞUMUN İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE BEN DE VARIM!

Anaokulu ve ilkokul öğrencileri velileri çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı ELT PARENTS seminerlerinde, alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluştu.

26.02.2018 | Doğa Koleji

ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA DOĞA KOLEJİNE YOĞUN İLGİ!

Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kampüste başarıyla uygulanan Doğa Koleji eğitim modelleri ve ayrıcalıkları için Özel Okul Tercih Fuarı ve Eğitim Zirvesi'nde ziyaretçilerle buluştu.

23.02.2018 | Doğa Koleji

KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

23.02.2018 | Doğa Koleji

ÇORUM KAMPÜSÜMÜZDEN TENİS ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çorum kampüsü genç erkek tenis takımı, il şampiyonu olarak kupayı bir kez daha Doğa'ya getirdi.

22.02.2018 | Doğa Koleji

9. SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın ikinci aşaması 81 kampüste e-Doğa üzerinden online olarak yapıldı.

22.02.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 24-25 ŞUBAT TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN ÖZEL OKUL TERCİH FUARI'NDA SİZİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji, eğitim ayrıcalıkları ve kayıt avantajlarıyla Özel Okul Tercih Fuarı’ndaki yerini alıyor.

20.02.2018 | Doğa Koleji

MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜMÜZDE MAKEY MAKEY COŞKUSU

Mavişehir 3 kampüsünde aileler kodlama ve robotik etkinlikleri ile dolu dolu bir gün geçirdiler.

21.02.2018 | Doğa Koleji

EGE BÖLGESİ KARİYER GÜNLERİ TAMAMLANDI

Doğa Koleji Mavişehir 3 Kampüsü'nde gerçekleştirilen 15 Şubat "Doğa Koleji Kariyer Günü" etkinliğimizde Ege Bölgesi kampüslerimizin 11. ve 12. sınıf öğrencileri bir araya geldi.