30.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NDE BAŞARILI OYUNCU ÖZGE ÖZDER’İ AĞIRLADI

Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, başarılı oyuncu Özge Özder’i Dünya Tiyatro Günü kapsamında kampüslerine davet ederek keyifli bir organizasyona imza attı.

29.03.2018 | Doğa Koleji

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NDA 20 PROJEMİZ DAVET ALDI

Doğa Koleji öğrencileri bu yıl 12.si düzenlenen Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları'nda bizleri gururlandırdı. Tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

29.03.2018 | Doğa Koleji

FİZY 21. LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZ OYLARINIZI BEKLİYOR!

21.si düzenlenen ve Türkiye’nin tek ve en büyük gençlik organizasyonu “Fizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışması”nda 16 kampüsümüz yarı finalde yarışıyor ve oylarınızı bekliyor.

28.03.2018 | Doğa Koleji

17th d'MUN MODEL UNITED NATIONS CONFERENCE 2018 BAŞARIYLA TAMAMLANDI

2017-2018 akademik yılının ikinci d’MUN Konferansı 23-25 Mart tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi.

28.03.2018 | Doğa Koleji

KAYSERİ GENELİNDE DÜZENLENEN DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

24-25 Mart tarihlerinde Kayseri kampüsünde düzenlenen Doğa Koleji Dünya Su Günü Satranç Turnuvası'nda centilmenlik ve dostluk rüzgarları esti.

ÇAYYOLU KAMPÜSÜ, SANATSEVERLERİ ULUSLARARASI KONSERLE BULUŞTURDU

Çayyolu Doğa Koleji, 23 Mart Cuma günü Uluslararası bir konsere ev sahipliği yaptı. Orkestra Akademik Başkent, Doğa Koleji Çayyolu kampüsünde müzikseverlerle buluştu.

4. KANSERSİZ YAŞAM FORUMU, 7 NİSAN'DA ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜNDE

Kanser doğru beslenme, sağlıklı yaşam ve düzenli spor yaparak önlenebilir! Doğa Koleji Biyoloji Bölümü önderliğinde "Doğa ve Gelecek Kulübü" öğrencileri Kansersiz Yaşam Forumu'nun 4.sünü 7 Nisan'da gerçekleştiriyor.

27.03.2018 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra insanlar arasındaki anlayışı ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.

26.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA VEFA ZİYARETLERİ

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan t-MBA Öğrenci Meclisleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında huzur evlerine ziyaret gerçekleştirdi.

26.03.2018 | Doğa Koleji

11. t-MBA İŞ PROJELERİ YARIŞMASI ÇEKİŞMELİ BİR FİNALLE TAMAMLANDI!

Doğa Koleji’nin özgün t-MBA Eğitim Modeli kapsamında bu yıl 11.si düzenlenen t-MBA İş Projeleri Yarışmasının 10 finalisti, seçkin jüri üyeleri karşısında sunumlarını gerçekleştirdi.