30.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİNİ ZİYARET

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan Öğrenci Meclisleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında huzurevlerine ziyaret gerçekleştirerek büyükleri ile keyifli vakit geçirdi.

30.03.2019 | Doğa Koleji

PANATHINAIKOS VE DOĞA KOLEJİ LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI!

Yunanistan'ın efsane basketbol kulübü Panathinaikos ve Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü iş birliği ile Panathinaikos Basketbol Okulu Lüleburgaz'da açılıyor.

29.03.2019 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 1 ÖĞRENCİ MECLİSİ DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ’NÜ AYŞEGÜL ÜNSAL İLE KUTLADI!

Doğa Koleji Ataşehir 1 Kampüsü meclis öğrencileri, başarılı tiyatro sanatçısı Sayın Ayşegül Ünsal’ı Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında kampüslerinde ağırladı.

29.03.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BU YIL DA SÜRÜYOR!

Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı voleyboldaki başarıyı bu yıl da sürdürüyor. Tokat'ta düzenlenen Türkiye finalinde öğrencilerimiz kupayı bir kez daha müzemize getirdi.

29.03.2019 | Doğa Koleji

"DOĞA'NIN SESİ" LİSELER ARASI SES YARIŞMASI 2 NİSAN'DA!

Doğa Koleji bu yıl ikincisini düzenlediği "Doğa'nın Sesi" yarışması ile 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri arasında geleceğin ses harikalarını arıyor.

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ 5 TÜBİTAK PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen ödül töreninde 37 proje ile katılım gösteren Doğa öğrencileri 4 bölgede birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecesi almaya hak kazandı.

d'MUN MODEL UNITED NATIONS CONFERENCE 2019 BAŞARIYLA TAMAMLANDI

2018-2019 akademik yılının ikinci d’MUN Konferansı 22-24 Mart tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi.

27.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” KAPSAMINDA ŞEVAL SAM’I AĞIRLADI!

Ataşehir 1 Öğrenci Meclisi kampüslerinde sanat dünyasının önemli ve başarılı ismi Şevval Sam’ı ağırlayarak sanat dünyasının duayen ismini öğrencilerimiz ile buluşturdu.

27.03.2019 | Doğa Koleji

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Sahne sanatlarının insanları bir araya getirici gücünü anmanın yanı sıra, insanlar arasındaki anlayış ve barışı artırmak için bir fırsat olan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü ve dünyaya barış getiren bütün sanatçıları kutlarız.

26.03.2019 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YGA’NIN "BİLİM SEFERBERLİĞİ" PROJESİNE BÜYÜK DESTEK!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesine Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri destek vererek 6 devlet okuluna 65 bilim setini ulaştırdı ve bilim sahasında o eşsiz tecrübeyi deneyimledi.