31.05.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTİK BURSA TURNUVASI, 3 HAZİRAN'DA BURSA HAMİTLER KAMPÜSÜNDE

VEX Robotik Bursa Turnuvası 3 Haziran'da, öğrencilerden oluşan robotik ve mühendislik takımlarını bir araya getiriyor.

29.05.2018 | Doğa Koleji

ROBOTİK TAKIMIMIZ ROBOFURIES -2, WRO TURNUVASI'DA KAZANDIĞI DERECE İLE ÇİN YOLCUSU!

26 Mayıs tarihinde Fuarİzmir'de gerçekleştirilen ve Doğa Kolejinin 9 takım ile katılım gösterdiği WRO Turnuvası’ndan dünya finallerine giden Çin biletleri ile ayrıldık!

29.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI!

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2018 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası'nda Doğa Binicilik Kulübü öğrencilerimiz yine sayısız kupa ve dereceyle bizleri gururlandırdı.

28.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, 3.SÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN ICE FEST'TE YİNE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Doğa Koleji öğrencilerinin gelenekselleştirdiği Ice Fest bu yıl da büyüleyici bir buz resitaline dönüştü. Avrupa şampiyonalarında ilk defa finale kalan milli sporcumuz Burak Demirboğa da bu büyüleyici gösteride öğrencilerimize eşlik etti.

26.05.2018 | Doğa Koleji

8. KOROLAR BULUŞUYOR FESTİVALİ'NDE HEYECAN ARTIYOR

Doğa Kolejinde gelenekselleşen Korolar Buluşuyor Festivali'nin sekizincisi, 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu Yakası kampüsleri arasında olmak üzere iki ayrı organizasyonda gerçekleşiyor.

26.05.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’YA YAZ TÜRKİYE GENELİ 5. ÖYKÜ YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Doğa Koleji tarafından 2014’ten bu yana düzenlenen Doğa’ya Yaz Ulusal Öykü Yarışması’nın bu yılki ödül töreni 25 Mayıs’ta Ataşehir 3 Bilim Kampüsünde gerçekleştirildi.

25.05.2018 | Doğa Koleji

VELİLERİMİZ SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAH-MAT DİYOR!

Tüm Doğa Koleji kampüslerinde velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz "Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası" bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

BİLİM, KÜLTÜR ve SANAT ŞENLİĞİ 25 MAYIS'TA ANKARA ÇAYYOLU KAMPÜSÜNDE

Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği 25 Mayıs'ta Ankaralılar'la buluşuyor!

24.05.2018 | Doğa Koleji

3S İLE DOLU DOLU BİR YAZ DOĞA'DA!

Vazgeçilmezimiz (3S) sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz çocukları bekliyor!

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ HARVARD’DA

Doğa Koleji öğrencileri geliştirdikleri projelerle Harvard’dan davet alarak, projelerini sunma imkanı buldu. Türkiye’yi dünyada temsil etme hakkı kazanan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü.