27.07.2017 | Doğa Okulları

KİTAP SİPARİŞİNİZİ VERDİNİZ Mİ?

Eğitimcilerimiz tarafından özenle hazırlanan yeni dönem kitap ve materyal setlerimiz öğrencilerimizi bekliyor! Online sipariş için tıklayınız...

26.07.2017 | Doğa Okulları

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, MİLLİYET EĞİTİM SERVİSİNDE ABBAS GÜÇLÜ'YLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Milliyet Eğitim servisine konuk olarak eğitim dünyasının başarılı ismi Abbas Güçlü'yle bir araya geldi.

26.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

21.07.2017 | Doğa Okulları

23. İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARI'NDA YÜZMEDE FİNALDEYİZ

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü 11. sınıf öğrencimizden Reyhan Betül Küçük, Samsun’da gerçekleşen İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalyaya yüzüyor!

20.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DAN BÜYÜKÇEKMECE'DE YENİ KAMPÜS!

Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerini bekliyor.

13.07.2017 | Doğa Okulları

İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI 21 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

İngilizce Destek Programı ile öğrencilerimiz, İngilizce dil yeterliliklerini arttırıyor ve yeni akademik yıla hazırlanıyor. Program 21 Ağustos'ta başlıyor!

12.07.2017 | Doğa Okulları

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

11.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ BİNİCİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji öğrencileri; 2017 Atatürk Kupası, İnönü Kupası ve TSYD Engel Atlama binicilik turnuvalarından kupa ve derecelerle döndüler.

11.07.2017 | Doğa Okulları

DOĞA KOLEJİ YAZ OKULUNUN İLK DÖNEMİ SERTİFİKA TÖRENİYLE TAMAMLANDI!

8 kampüste düzenlenen Doğa Koleji Yaz Spor Okulu'nun ilk dönemi, coşkulu bir yaz partisi ve sertifika töreniyle tamamlandı.

10.07.2017 | Doğa Okulları

DEMOKLEOS PROJESİ YAZ AKADEMİSİ ATAŞEHİR KAMPÜSÜNDE GERÇEKLEŞTİ!

Demokleos Uluslararası Yaz Akademisi 3-5 Temmuz 2017 tarihlerinde Doğa Koleji AB Projeler Koordinatörlüğü ev sahipliğinde İstanbul’da Ataşehir Kampüsünde gerçekleştirildi.