31.08.2017 | Doğa Okulları

MUTLU BAYRAMLAR!

Bir arada olmak Doğa'mızda var! Sevdiklerinizle beraber, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi dileriz.

DOĞA KOLEJİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE'DEN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Kurban Bayramı için bir tebrik mesajı yayınlayarak yeni eğitim yılında öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi.

29.08.2017 | Doğa Okulları

VELİ İLETİŞİM MERKEZİMİZİ KEŞFETTİNİZ Mİ?

Çocuğunuz başarıya ulaşırken siz de bize ulaşabilirsiniz! Bütün iletişim araçlarından ulaşabileceğiniz Veli İletişim Merkezimizi keşfettiniz mi?

29.08.2017 | Doğa Okulları

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

30 Ağustos Zaferi'nin kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun!

21.08.2017 | Doğa Okulları

KURUMLARA ÖZEL DOĞA KOLEJİ ÇADIR KAMPI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji, eğitim sektöründeki öncülüğünün yanı sıra doğayı yaşamak ve yaşatmak konusundaki felsefesini iş birliği içinde olduğu kurumlarla sürdürüyor.

21.08.2017 | Doğa Okulları

DOĞA'DA EĞİTİME YÖN VERENLER, EĞİTİM LİDERLERİ ZİRVESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Eğitime yön veren yöneticilerimiz, yeni eğitim yılı hazırlıkları kapsamında organize edilen Eğitim Liderleri Zirvesi için buluştu.

19.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE PLATİN DERGİSİNİN SORULARINI YANITLADI; "EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ HEDEFLİYORUZ"

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, Doğa Kolejinin ayrıcalıklarını ve gelecek hedeflerini Türkiye'nin saygın ekonomi dergisi Platin'e anlattı.

18.08.2017 | Doğa Okulları

YAZ ŞENLİĞİ TIRLARI TÜM RENKLERİYLE TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR!

İki ayrı güzergahtan ilerleyen tırlarımızda çocuklar, yarışma, bilim, spor ve sahne gösterileriyle rengarenk günler geçirmeye devam ediyor. Yolculuğuna Ege'den başlayan tırımız 31 Ağustos'a kadar Şarköy'de, diğer tırımız Denizli'de çocuklarla buluşacak.

09.08.2017 | Doğa Okulları

ALİ RIZA LÜLE, MALATYA KAMPÜSÜNDE DOĞA ÖĞRETMEN EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILARAK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Doğa Öğretmen Eğitimi Programı” dolayısıyla geldiği Malatya’da basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi. Genel Müdür Lüle, gazetecilerle yeni döneme ilişkin vizyonu paylaştı.

10.08.2017 | Doğa Okulları

MANİSA DOĞA KOLEJİ HEDEF BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Manisa’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılına dair hedeflerini açıkladı.