31.08.2018 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE YAZ HAZIRLIK PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İlkokul 2, 3 ve 4. ortaokul 5, 6 ve 7, lise 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz için İngilizce dil yeterliliklerini arttırmak üzere uygulanan 66 saatlik İngilizce ön hazırlık programı başladı.

29.08.2018 | Doğa Koleji

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ilk günkü heyecanla kutluyor, Kurtuluş Savaşı'nı eşi görülmemiş bir zaferle taçlandıran 30 Ağustos kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor.

DOĞA KOLEJİ AİLESİ BAYRAMLAŞMA ORGANİZASYONUNDA BİR ARAYA GELDİ

Doğa Koleji yöneticileri, genel müdürlük çalışanları ve eğitim kadrosu; Doğa İK tarafından gerçekleştirilen organizasyonda bir araya geldi ve bayramlaştı.

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE ve YÖNETİCİLERİMİZDEN MEB'E KURUMSAL ZİYARET

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ve yöneticilerimiz, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne kurumsal ziyarette bulundular.

MUTLU BAYRAMLAR DİLERİZ!

Sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı, birlik ve beraberlikle dolu mutlu bayramlar dileriz.

27.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILAMAYA HAZIR

Doğa Koleji İngilizce öğretmenleri “Öğrenme devam ettiği sürece öğrenciye aktarılan bilgi ve heyecan da artar” felsefesi ile yeni akademik yıla yoğun bir eğitim programı ile hazırlandı.

09.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, 2018'DE YİNE CAPITAL500 LİSTESİNDEKİ TEK EĞİTİM KURUMU OLMAYI BAŞARDI

Capital Dergisi, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin sıralandığı 500 şirket listesini açıkladı. Doğa Koleji Capital500 sıralamasında 260. sırada yer alarak listeye giren tek eğitim kurumu oldu.

13.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA'DA EĞİTİM BAŞLADI

Doğa Koleji eğitim kadrosu 2018-2019 dönem hazırlıklarına hizmet içi eğitim programı ile başladı!

15.08.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MÜNİH IJAS 2018 ULUSLARARASI SANAT VE BİLİM KONFERANSI’NA PROJELERİYLE DAMGA VURDU

Doğa Koleji Manisa Kampüsü ve Mavişehir 1 kampüsü öğrencileri, Münih Ijas 2018 Uluslararası Sanat ve Bilim Konferansı’na projeleri ile damga vurdu. Araç Sollama Sistemi ile kazaların azaltılması projesi ise büyük ilgi gördü.

15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.