29.09.2016 | Doğa Okulları

KALKINMA BAKANI LÜTFİ ELVAN İLE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI NABİ AVCI, SATRANÇ ŞAMPİYONU ÖĞRENCİMİZİ KABUL ETTİ

Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ve Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı, satrançta Avrupa 2.'si olan öğrencimiz Ekin Barış Özenir'i Mersin'de kabul etti.

29.09.2016 | Doğa Okulları

USDLA BAŞKANI MARCI POWELL; “t-MBA ALTIN ÖDÜLÜ SONUNA KADAR HAK ETMİŞTİR.”

Geçtiğimiz Mayıs ayında t-MBA Dijital'i uzaktan eğitim alanında altın ödüle layık gören Amerika Birleşik Devletleri Uzaktan Eğitim Derneği (USDLA) bloğunda yayınladığı yazıda t-MBA Dijital'den övgüyle bahsetti.

27.09.2016 | Doğa Okulları

DOĞA LİSELERİNDE ÖĞRENCİ MECLİSİ SEÇİM HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

Eğitimde klasik kalıpları yıkarak “Yeni Nesil Eğitim” felsefesi ile eğitim veren Doğa Okulları’nda Lise Öğrenci Meclisleri seçim serüveni yeniden başladı.

26.09.2016 | Doğa Okulları

DOĞA ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDE SEÇİM SERÜVENİ BAŞLADI!

Ortaokul öğrenci meclisleri başkanını arıyor!

22.09.2016 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI VE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA SPORTİF İŞBİRLİĞİ

Sportif başarılarıyla Bursa'nın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile okul sporlarının ülkemizdeki en güçlü temsilcisi Doğa Okulları, Bursa'da voleybol altyapısını güçlendirmek ve sporcu öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla bir araya geldi!

20.09.2016 | Doğa Okulları

YENİ DÖNEM HEYECANIMIZ 15. YIL COŞKUSUYLA BİRLEŞTİ! YENİ DÖNEMDE YENİ BAŞARILARA

Eğitime getirdiği birçok yeniliklerle öncü olan Doğa Okulları 106 kampüste 8.000 öğretmen, 70.000 öğrenci, 11.000 çalışanıyla yeni eğitim – öğretim yılına büyük bir coşku ve heyecanla “merhaba” dedi.

15.09.2016 | Doğa Okulları

OKULA ADAPTASYON İÇİN İLK GÜN ÇOK ÖNEMLİ!

Uzun bir yaz tatilinin ardından çocuklar ilk günler okula uyum sağlamakta sorun yaşayabiliyor. İşte okul adaptasyonunu ve okul hayatını kolaylaştıracak ipuçları...

09.09.2016 | Doğa Okulları

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

Sevdiklerinizle beraber mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi dileriz.

09.09.2016 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI BOLU KAMPÜSÜ, BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FARUK ÖZLÜ’NÜN KATILIMIYLA AÇILDI

2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda öğrencileriyle buluşacak olan Doğa Okulları Bolu Kampüsü’nün açılışı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katıldığı törenle gerçekleşti.

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİSİNDEN BİNİCİLİKTE BALKAN ŞAMPİYONLUĞU

‘Yeni Nesil Eğitim’le geleceğin tam donanımlı nesillerini yetiştiren Doğa Okulları, sporda önemli bir başarı daha kazandı.