30.09.2019 | Doğa Koleji

6.SI DÜZENLENEN “BİR KAP MUTLULUK PROJESİ” BAŞLADI!

Geleneksel “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında Doğa Koleji öğrencileri, hayvan dostları için yine önemli bir projeye imza atıyor.

28.09.2019 | Doğa Koleji

TOFD GENEL BAŞKANI, DOĞA KOLEJİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüşmeler yaptı.

27.09.2019 | Doğa Koleji

KIYASIYA REKABETİN YAŞANDIĞI “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi.

25.09.2019 | Doğa Koleji

OKULDA BAŞARIYA GÖTÜREN DERS ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARI NELERDİR?

Okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesi, öğrenme sürecinin evde de devam etmesi için önem taşıyor. Doğa Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Rehberlik Bölüm Başkanı, Uzman Klinik Psikolog Büşra Aparan Akın, başarıyı etkileyen faktörleri ve ailelere düşen görevleri anlattı.

25.09.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ SENEYE ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE BAŞLADI!

t-MBA liderlik akademisine aday olan Kurtköy Kampüsü lise öğrencileri ilköğretim haftası kapsamında iletişime geçtikleri devlet okulunu ziyaret ederek küçük kardeşlerine oyuncak hediye etti.

23.09.2019 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ADAYLARI MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI!

Doğa Kolejinin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “liderlik akademisi” yapılanması bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen yoğun mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

23.09.2019 | Doğa Koleji

HALKALI 2 KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ, TEKNOFEST’TE ÜÇÜNCÜ OLDU

Doğa Koleji Halkalı 2 Kampüsü 11. sınıf öğrencilerimiz, Teknofest İstanbul’da “Peltier Maddesi ile USB Girişli Sınırsız Şarj” projesiyle “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nda üçüncü oldu.

20.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, PROJELERİYLE TEKNOFEST İSTANBUL’DA

Doğa Koleji Halkalı-2 Kampüsü 11. sınıf öğrencileri Ata Şahiner, Işıl Küp, Ege Gökdemir ve Yusuf Ozan Şanlı; projeleriyle Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İSTANBUL’a davet aldı.

17.09.2019 | Doğa Koleji

KÜÇÜK ÇİFTÇİLER HASAT FESTİVALİ'NDE ÜRÜNLERİNİ TOPLADI

Doğa Kolejinin anaokulu ve ilkokul öğrencileri, Hasat Festivali’nde, kendi ürettikleri sebze ve meyveleri topladılar. Küçük çiftçiler, doğayla iç içe bir gün geçirmenin tadını çıkardı.

14.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN ANKARA’YA 8. KAMPÜS

Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Ankara Bağlıca Kampüsü’nü eğitim sektörüne kazandırarak, Doğa modelli eğitim anlayışını başkentli öğrencilerle buluşturdu.