31.10.2016 | Doğa Okulları

JUDODA ALTIN MADALYA DOĞA'NIN!

Doğa öğrencileri spor başarılarında hız kesmiyor! Öğrencimiz Berkan Kumbasar'dan bir altın madalya daha...

31.10.2016 | Doğa Okulları

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN 93. YILINI BÜYÜK COŞKU İLE KUTLADI!

93 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar... Bu bilinçle yetişen Doğa Nesli, Cumhuriyetimizin 93. yılını gerçekleştirdikleri birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutladı.

31.10.2016 | Doğa Okulları

CUMHURİYET COŞKUSU DOĞA'YI SARDI!

Tüm kampüslerimizde Cumhuriyetimizin 93. yaşını coşkuyla kutladık!

TASARLA TÜRKİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Dünyada hızla yayılan ve Doğa Okullarının kampüslerine taşıdığı Maker hareketi sürüyor. Tasarla Türkiye yarışmasında dereceye giren öğrencimiz ve öğretmenimiz Roma'da gerçekleştirilen dünyanın en büyük maker fuarını ziyaret ederek ödülüne kavuştu.

ESKRİMDE ALTIN MADALYA!

Adıyaman'da düzenlenen Minikler Eskrim Şampiyonası'nda Doğa'nın yıldızı Batu Günay altın madalya kazandı.

28.10.2016 | Doğa Okulları

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Onu yaşatmaya ve onun ışığında aydınlık nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

28.10.2016 | Doğa Okulları

2016 SAT SINAVI’NDA MATEMATİK VE FİZİK KATEGORİLERİNDE 800 TAM PUAN!

Başarı Doğa'mızda var! Acarkent Kampsüsü IB Lisesi öğrencimiz Alperen Yaşar SAT Sınavı'nda gösterdiği başarıyla okulumuz adına gurur verici bir başarıya imza attı!

27.10.2016 | Doğa Okulları

İYİLİK DOĞA’MIZDA VAR! DOĞA OKULLARI ETİK DEĞERLER KULÜBÜ'NDEN İYİLİK SIRASI SENDE HAREKETİ

Doğa Okulları Etik Değerler Kulübü 1. dönemin ilk projesiyle sosyal medyada yeni bir akım başlattı. ‘İyilik’ kavramına hep beraber farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla başlatılan ve tüm kampüslerimizde eş zamanlı olarak yürütülen ‘İyilik Sırası Sende’ hareketi Doğa öğrencileriyle tüm Türkiye'ye yayılıyor.

27.10.2016 | Doğa Okulları

DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR!

Doğa Okulları Binicilik Kulübü öğrencileri ve antrenörleri 19-23 Ekim tarihleri arasında başarılarıyla göğsümüzü kabarttı!

27.10.2016 | Doğa Okulları

ANKARA KAMPÜSLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ "GELECEĞİN CEO'LARI / FUTURE CEOs" ZİRVESİNDE!

Ankara Doğa Okulları’nın desteği ile gerçekleşen "Geleceğin CEO'ları / Future CEOs" 22 Ekim 2016 tarihinde Campus Gösteri Merkezi’nde geleceğin liderlerini ve alanının lideri konuşmacılar ile buluşturdu.