30.11.2017 | Doğa Okulları

t-MBA SEMİNERLERİ KAPSAMINDA DERYA HATİBOĞLU ATAŞEHİR 3 KAMPÜSÜNDE LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Doğa Koleji Ataşehir 3 Kampüsü t-MBA öğrencileri, Kasım ayı boyunca süren girişimcilik seminerleri kapsamında Vodafone CFO’su Derya Hatiboğlu'nu ağırladı.

29.11.2017 | Doğa Okulları

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÜM KAMPÜSLERİMİZDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI!

Doğa Koleji öğrencileri, başarının mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü birbirinden anlamlı ve renkli etkinliklerle kutladı.

YILIN ÖĞRETMENİNİ SEÇİYORUZ!

İnsanlığa ve ülkesine değer katan, okulda geçirilen her günü çocuklarımız için unutulmaz ve mutlu kılan Doğa Harikası öğretmenlerimiz arasından, öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm Doğa çalışanlarımızın oyları ile “Yılın Öğretmeni”ni seçiyoruz.

29.11.2017 | Doğa Okulları

EĞİTİMCİLER İÇİN OYUN TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ, 6 ARALIK'TA BURSA ÖZLÜCE KAMPÜSÜNDE

Eğitimciler için düzenlenen ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Doğa Koleji Drama Bölüm Başkanı Bülent Sezgin'in eğitimci olarak katılacağı "Oyun Tabanlı Öğrenme" atölyesi 6 Aralık'ta Özlüce kampüsünde!

29.11.2017 | Doğa Okulları

İSTANBUL'DA HENTBOLUN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası erkekler finalinde Fen Bilimleri Kolejini 27-19 yenen Çamlıca Kampüsü lise erkek hentbol takımımız İstanbul şampiyonu oldu.

29.11.2017 | Doğa Okulları

MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İzmir Mavişehir 3 Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz "Ünlülerle Röportaj" projesi kapsamında adı İzmir'le özdeşleşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

29.11.2017 | Doğa Okulları

HD HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAAN DEMİRAĞ, ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜMÜZDE t- MBA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Çekmeköy kampüsü t-MBA Girişimcilik Seminerleri konuğu HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ oldu.

HADIMKÖY KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİ ŞEVKİ TAŞKIN'I AĞIRLADI

Doğa Koleji Hadımköy Kampüsü lise öğrencilerinin düzenlediği t-MBA Seminerlerine Golden Rose Türkiye Satış Müdürü Şevki Taşkın konuk oldu.

28.11.2017 | Doğa Okulları

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANTALYA'DA GERÇEKLEŞEN EĞİTİM KAMPI”NDA BİR ARAYA GELDİ!"

Doğa Koleji t-MBA Bölümü tarafından her yıl düzenlenen “Öğrenci Meclisleri Eğitim Kampı” 500 öğrencinin katılımıyla Antalya’da yapıldı. Öğrenciler geleceğin liderleri olma yolunda ilk adımlarını attı.

28.11.2017 | Doğa Okulları

ACARKENT KAMPÜSÜNÜN ORGANİZE ETTİĞİ DOĞA KOLEJİ TEKNOLOJİ ZİRVESİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji Acarkent Kampüsü IB Lisesi öğrencilerinin gelenekselleştirdiği Doğa Koleji Teknoloji Zirvesi, bir çok sektörden başarılı ismi "Sürdürülebilirlik" temasıyla bir araya getirdi.