29.12.2017 | Doğa Okulları

GEÇEN YILIN TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇ B BAYAN BASKETBOL TAKIMIZ BU YIL DA İDDİALI

Doğa'nın Harikaları başarıdan başarıya koşuyor! Bir kupa da genç B bayan takımımızdan...

29.12.2017 | Doğa Okulları

ÇORUM KAMPÜSÜ FEN LİSESİ, ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR!

Doğa Koleji Çorum Kampüsünü ziyaret eden Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, basın mensupları ile bir araya gelerek yeni dönemde açılacak fen lisesinin müjdesini verdi.

28.12.2017 | Doğa Okulları

İZMİR'İN NAMAĞLUP BASKETBOL ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ!

Mavişehir 3 kampüsü ortaokul basketbol takımımız namağlup İzmir Şampiyonu olarak Doğa'ya bir kupa daha getirdi.

28.12.2017 | Doğa Okulları

SATRANÇ KUPALARI BU KEZ ANTALYA’DA PARLADI!

25-26 Aralık 2017 tarihinde Doğa Koleji Antalya Konyaaltı Kampüsümüzde düzenlenen Doğa Koleji Antalya Geneli Satranç Turnuvası yüksek katılım ve yoğun ilgiyle gerçekleşti.

27.12.2017 | Doğa Okulları

CODEWEEK KAPSAMINDA HER YAŞTAN DOĞA ÖĞRENCİSİ KODLADI

Doğa Koleji öğrencileri tüm dünyayı saran kodlama hareketine birbirinden renkli etkinliklerle katıldı.

DOĞA KOLEJİ HAYAL EDEN VE ÖĞRENEN ÇOCUKLARIN YANINDA

Çocuklar Doğa'yla büyüyor, dünya küçülüyor! Doğa Koleji hayal eden ve öğrenen çocukların yanında!

3. DOĞA KARİYER GÜNLERİ'NİN İSTANBUL AYAĞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

13-14 Aralık tarihlerinde Kurtköy kampüsümüzde Anadolu yakası öğrencilerine düzenlenen 3. Doğa Kariyer Günleri Avrupa yakası öğrencilerimizle 20-21 Aralık tarihlerinde Avcılar Kampüsünde buluştu.

26.12.2017 | Doğa Okulları

"ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE YENİ SİSTEM VE DOĞRU TERCİH SEMİNERİ"YLE SAİT GÜRSOY VELİLERİMİZLE

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda uzmanlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

25.12.2017 | Doğa Okulları

GURURLUYUZ! “DOĞA ÖĞRETMENİ GELİŞİM PROGRAMI” İLK MEZUNLARINI VERDİ!

Doğa Liderlik ve Gelişim Akademisi ile BUYEM işbirliği ile hazırlanan "Doğa Öğretmeni Gelişim Programı" ilk mezunlarını verdi.

25.12.2017 | Doğa Okulları

MINECRAFT TÜRKİYE YARIŞMASINDA "EN ÖZGÜN TASARIM" ÖDÜLÜ

Microsoft Türkiye “Yeni Yıla Yeni Bir Dünyada Gir: Minecraft ile Kendi Dünyanı Yarat” Yarışması'nda öğrencimiz Ela Nur Çelik'ten büyük başarı!