27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

26.12.2019 | Doğa Koleji

KARATEDE BALKAN ŞAMPİYONLUĞU MALATYA'DAN

Malatya kampüsü karatede başarıya doymuyor.

24.12.2019 | Doğa Koleji

MUAYTHAİ'NİN AVRUPA ŞAMPİYONU DOĞA

Antalya Konyaaltı Kampüsü öğrencilerimiz Avrupa şampiyonasında büyük başarılar elde etti.

23.12.2019 | Doğa Koleji

DR. PAUL DOANY DEĞERLİ PAYLAŞIMLARI İLE BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜMÜZDE

İş dünyasının önemli duayenlerinden Dr. Paul Doany, t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Bahçelievler kampüsümüzde öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

05.12.2019 | Doğa Koleji

BAŞARSOFT CEO’SU ALİM KÜÇÜKPEHLİVAN İLE t-MBA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ'NDE BULUŞTUK

Global Girişimcilik Haftası kapsamında Başarsoft CEO’su Alim Küçükpehlivan girişimcilik hikayesini Ankara İncek kampüsü öğrencilerimizle paylaştı.