28.02.2019 | Doğa Koleji

“KAMPÜSTE SANAT” SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Öğrenci Meclisleri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

26.02.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN ANADOLU’YA BİLİM SEFERBERLİĞİ!

Doğa Koleji t-MBA Öğrenci Meclisleri bu defa da bilim için seferber oldu! Young Guru Academy’nin (YGA) çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı sosyal kalkınma projesi “Anadolu’ya Bilim Göçü” Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinin desteği ile çocukları bilimle buluşturacak.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı. Bölge sergisine davet alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge sergisi süresince ve bölge sergisi ödül töreninde başarılar dileriz.

20.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VİZYONUNU POLONYA’YA TANITTI

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığına işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath’i tanıttı.

22.02.2019 | Doğa Koleji

11 YAŞINDA KİTAP YAZDI, GELİRİNİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI

“Pamuk’un Maceraları” isimli bir kitap yazan Doğa Koleji öğrencisi, 11 yaşındaki Ada Hayırlıoğlu, kitabının gelirini lösemili çocukların tedavisi için bağışladı. Küçük kız kitabın imza gününde lösemili arkadaşlarının çok mutlu olmasını dilediğini söyledi.

23.02.2019 | Doğa Koleji

MİNİKLER DEMET AKALIN ŞARKILARIYLA COŞTU

Velimiz Demet Akalın, Acarkent Kampüsümüzde en güzel şarkılarını öğrencilerimizle seslendirdi.

13.02.2019 | Doğa Koleji

4 TAKIMIMIZLA TÜRKİYE BASKETBOL ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDEYİZ!

2019 Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalleri 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 farklı kampüsümüzden 4 basketbol takımımız yarı finaller sonucunda başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

14.02.2019 | Doğa Koleji

"DOĞA İÇİN BİR CAN" PROJESİ 4 YAŞINDA

Doğa Koleji Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Orman Müdürlüğü iş birliğiyle “Doğa İçin Bir Can” projesinin 4.sünü hayata geçiriyorlar.

14.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ TÜRKİYE GENELİ 6. ÖYKÜ YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

“Teknolojinin Hayatımızdaki Önemi” konulu bu yılki Doğa'ya Yaz öykü yarışması kalemine güvenen öğrencileri bekliyor. Son başvuru 3 Nisan 2019!

16.02.2019 | Doğa Koleji

LÜLEBURGAZ KAMPÜSÜNDE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI!

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü ve Trakya Üniversitesi iş birliği ile küresel sorunlarımızın farkındalığını arttırmak adına Türkiye çapında düzenlenen "Dünya Su Günü" ödüllü resim yarışması başladı.