30.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN ÖZGÜN EĞİTİM ANLAYIŞI ADIYAMANLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Türkiye’nin eğitim sektörüne yön veren Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Adıyaman Kampüsünü açıyor.

30.04.2019 | Doğa Koleji

ZONGULDAK KAMPÜSÜMÜZDEN TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONLUĞU

Zonguldak Ereğli Kampüsü öğrencimiz Şevval Bayrak, taekwondo dalında altın madalya kazandı.

29.04.2019 | Doğa Koleji

ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI'NDA DOĞA'DAN TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Doğa Koleji öğrencileri geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!

29.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ GİRESUN KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Giresun Kampüsü’nü açıyor. Giresun’da eğitim vizyonunu yeniden yapılandıran Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 8 yeni kampüsten biri olacak.

27.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 13. TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASINDAN DA YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

Doğa Koleji öğrencileri TÜBİTAK Final Sergisi'nden ödüllerle döndü.

26.04.2019 | Doğa Koleji

9.ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

25.04.2019 | Doğa Koleji

9. GELENEKSEL SANAT ve EKOLOJİ FESTİVALİ 27 NİSAN'DA BEYKOZ KAMPÜSÜNDE

Doğa eğitiminin en kısa tarifi “doğanın dilinin öğrenilmesi”dir. Sanat ve Ekoloji Festivali’nde veli ve öğrencilerimizle doğanın içerisinde bir gün geçirerek unutamayacakları bir anı yaşatacağız.

24.04.2019 | Doğa Koleji

TÜRKİYE GENELİ 4.BİLİM KAMPI PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Doğa Koleji Fen Bilimleri Bölümü tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Geneli 4. Bilim Kampı Programı, 10-17 Nisan tarihleri arasında başarıyla gerçekleşti.

24.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ YÖNETİCİLERİ KOLTUKLARINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Doğa Koleji Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuklarını çocuklara devretti.

23.04.2019 | Doğa Koleji

23 NİSAN KUTLU OLSUN!

Sevgi dolu kalpleriyle dünyaya barış ve mutluluk yayan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.