12.05.2019 | Doğa Koleji

ANNELER GÜNÜNE ASSEMBLY 4 YAŞTAN

Anaokulu 4 yaş öğrencilerimiz Assembly etkinliği ile anneler gününü kutladı. Heyecanlı sesleri ile şarkı söyleyen, minik elleri ile danslara eşlik eden, küçük bedenleri ile parkurda engelleri aşan, sevgi dolu yürekleri ile kendileri gibi taze fidanlara umut olan çocuklarımız, annelerine en güzel hediye olan başarılarılarını sundular. Çocuklarımıza hayat boyu başarı diliyor, tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz.

Our 4 years old kindergarten students celebrated Mother’s Day with the assembly event. Our children who give hope to fresh blooming flowers that are just like themselves with their hearts that are full of love, sang with their excited voices, accompanied dances with their little hands, climbed over the hurdles with their small bodies in the playground. They presented their success as an ultimate gift to their parents. We wish our children success in their lifelong journey and we celebrate all our mothers’ Mother's Day.