AĞRI KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Koleji 2018-2019 eğitim döneminde Ağrı'da öğrencileriyle buluştu. Ağrı kampüsümüz 4 katlı 4800 m2 kapalı ve 6500m2 açık alan ile 250 m2 anaokulu ek binasından müteşekkil olup teknolojik donanımı, bahçedeki yeşil alanlar, park alanları ve diğer oyun alanlarıyla öğrencilerine nezih ve ferah bir ortam sağlıyor. Kampüs bünyesinde 640 öğrenci kapasiteli kampüste 2 ana sınıfı, 8 ilköğretim, 9 ortaokul ve 8 lise dersliği olmak üzere toplam 27 derslik bulunmaktadır.  Ağrı kampüsümüzde ayrıca 300 kişilik yemekhane ve konferans salonu, açık kapalı spor alanları, laboratuvarlar ve kütüphane bulunuyor.

HIZLI İLETİŞİM FORMU

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

İNGİLİZCE MEKTUPLARININ CEVAPLARI GELDİ

Mektup yazmak ve yazdığın mektuba cevap gelmesini beklemek heyecanlı bir süreçtir. 4. Sınıflarımızla İngilizce dersinde başlattığımız "PEN FRIEND" projesi kapsamında Erzincan Doğa Koleji 4.sınıf öğrencilerine gönderdiğimiz mektuplara cevap geldi.

Çocukluk çağı, özellikle okul öncesi dönem, insanların en meraklı,öğrenmeye en istekli oldukları dönemdir.

ÖĞRENCİLERİMİZ ARDA UĞUR DOĞAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASINDA İL 2. OLDU

24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla düzenlenen şiir yarışmasında, Arda Uğur Doğan Ortaokullarda İl 2.si olmuştur.

ARA TATİL DÖNEMİNDE ÖĞRETMENLERİMİZDEN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

Ara tatil programının MEB tavsiyeli bireysel kitap okuma programı öğretmenlerimizle birlikte yapıldı ve sonrasında öğretmenlerimiz tarafından kitap okuma programın değerlendirilmesi, okunan kitap özetleri, örnek sunumlar yapıldı.

KASIM AYI ARA TATİLİ DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Kasım ayı ara tatilinde okul yönetimi ve öğretmenler olarak çalışmaya devam ediyoruz.

6.SINIF ÖĞRENCİMİZ ECRİN NUR KINAT DAGİS SINAVINDA TÜM SORULARI DOĞRU CEVAPLAYARAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Ortaokul öğrencilerimizin akademik başarılarını yakından takip etmek adına okulumuzca her hafta yapılan DAGİS sınavında, 6. sınıf öğrencimiz Ecrin Nur KINAT tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmuştur.

ÖĞRENCİLERİMİZİN EKOLOJİ DERSİNDE TERARYUM ETKİNLİĞİ YAPTILAR

Ekoloji dersinde "minik dünya" yapımı gerçekleşti. Öğrencilerimiz ders kapsamında kendi Teraryumlarını yaptılar.

SPELLİNG BEE İNGİLİZCE KELİME YARIŞMASI YAPILDI

30 finalistin katılımıyla "Spelling Bee" yarışmasını yapıldı. Öğrenciler haftalar öncesinde yarışma için büyük bir özveriyle hazırlandılar.

1.ve 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE AŞI YAPILDI

Aşı, insanları hastalıklardan ve onun kötü sonuçlarından koruyabilmek için sağlam ve risk altındaki kişilere uygulanır. Bu amaçla 1. ve 8. sınıf öğrencilerimize karma aşı yapıldı.

8. ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE İL GENELİNDE YAPILAN MEM DENEME SINAVI UYGULANDI

İl genelinde MEM tarafından yapılan 12.ve 8.Sınıflar Kazanım Değerlendirme Sınavı öğrencilerimize uygulanmıştır.

t-MBA ÖĞRENCİLERİMİZİN LİDERLİK AKADEMİSİ SONA ERDİ

Ağrı Doğa Liderlik Akademisi Öğrencileri, diğer kampüslerden gelen 500 liderlik akademisi öğrencileri ile Antalya’da eğitim programını bitirdiler.

t-MBA ÖĞRENCİLERİMİZ LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİMİNDE

Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Dr. Sanem Hüner Bülbül, t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı açılış konuşmasını yaparak, geleceğin liderlerine başarılar diledi.

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Doğa Kolejinde sinema var! t-MBA ekibi tarafından düzenlenen etkinlikte öğretmenler ve öğrenciler birlikte film izledi.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ NASIL EKMEK YAPILDIĞINI FIRINDA ÖĞRENDİLER

Ekmek nasıl yapılır? Hadi gelin işi mutfağında görelim! Bugün ekoloji dersinde öğrencilerimiz ekmeğin yapılışını öğrenmek için fırına gittiler.Ekmek nasıl yapılır? Hadi gelin işi mutfağında görelim! Bugün ekoloji dersinde öğrencilerimiz ekmeğin yapılışını öğrenmek için fırına gittiler.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ SURVİVOR'DA

Doğa Koleji Ağrı Kampüsünde survivor rüzgarı esti. İlkokul öğrencilerimiz kış gelmeden bahçenin tadını çıkardı.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİŞ BAKIMI ETKİNLİĞİ

Sağlığımı önemsiyorum, Dişlerime iyi bakıyorum. Anasınıfı öğrencilerimiz bugün diş bakımının önemi ve farkındalığıyla ilgili bir etkinlik düzenledi.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) sebebi ile anasınıfındaki miniklerimiz sınıflarında yapılan bilgilendirmenin ardından Kızılay'ın bazı görevlerini canlandırdı

5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN CANLILAR DÜNYASI DRAMA GÖSTERİSİ

Canlıların Dünyası'nı öğrenmeye var mısın? O zaman haydi oyuna! 5. Sınıfların Fen Bilimleri dersinde gördükleri Canlılar Dünyası'nı drama ile sahne aktardık.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TURŞU YAPMAYI ÖĞRENDİ

Okulda sadece ders yoktur! Okulda hayat var. Ekoloji dersinde öğrencilerimiz bugün turşu yapmayı öğrendi.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖLGE OYUNU ETKİNLİĞİ

Hacivat Karagözümüzü yaptık, çubukları taktık ee perdemizde hazırsa buyurun Gölge Oyununa. Okulumuz 2A sınıfı ve öğretmenleri bugün eğlencenin tadına doyasıya vardılar.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNU OKULUMUZDA YAŞADIK

29 Ekim rüzgarı okulumuzda esti! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışması hem göze hem kulağa hitap etti.