AĞRI KAMPÜSÜ - OKULLAR - DOĞA KOLEJİ

OKULUMUZ

Doğa Koleji 2018-2019 eğitim döneminde Ağrı'da öğrencileriyle buluştu. Ağrı kampüsümüz 4 katlı 4800 m2 kapalı ve 6500m2 açık alan ile 250 m2 anaokulu ek binasından müteşekkil olup teknolojik donanımı, bahçedeki yeşil alanlar, park alanları ve diğer oyun alanlarıyla öğrencilerine nezih ve ferah bir ortam sağlıyor. Kampüs bünyesinde 640 öğrenci kapasiteli kampüste 2 ana sınıfı, 8 ilköğretim, 9 ortaokul ve 8 lise dersliği olmak üzere toplam 27 derslik bulunmaktadır.  Ağrı kampüsümüzde ayrıca 300 kişilik yemekhane ve konferans salonu, açık kapalı spor alanları, laboratuvarlar ve kütüphane bulunuyor.

HIZLI İLETİŞİM FORMU

KAMPÜS ETKİNLİKLERİ

ÖĞRETMEN VE İDARECİLER KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Daha kaliteli, daha güvenilir, daha anlayışlı bir eğitim için öğretmenler ve idareciler arasında kurul toplantısı yapıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ UZAY HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPTI

4-10 Ekim Uzay Haftası sebebiyle, 7/A ve 7/B sınıfı ile Fen Bilimleri dersinde "Uzay Araştırmaları ve Gök Cisimleri" ünitesi güzel bir etkinlik ile sonlandırıldı.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ FARKINDALIK ÇALIŞMALARI

"4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma Gününde" Ağrı Doğa Koleji Ailesi, öğrencilerle beraber barınağa gidip barınaktaki hayvanlara mama verdi.

ORTAOKUL OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİMİ YAPILDI

Ortaokul öğrencilerimiz meclis başkanlarını seçmek için oy kullandılar. Kendini ifade etme ve sorumluluk almada önemli rol oynayan seçimler bugün itibari ile bitti.

ÖĞRENCİMİZ ŞİİRDE İL 2.'Sİ OLDU

İl genelide okullar arası düzenlenen Camiler Haftası Şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi 5-B sınıfından Zehra ALPASLAN İL 2.'si olmuştur. Kendisini tebrik eder. Başarılar dileriz.

ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ VERİLDİ

Eğitime önem verdiği kadar sağlıklı beslenmeye de dikkat eden okulumuzda bugün Özel Yaşam Hastanesi'nden Diyetisyen Emine Balkis, öğrencilerimizle sağlıklı beslenmenin önemi hakkında konuştu.

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Eğitimde fark yaratan ağrı doğa koleji sporda da kendini gösterdi. Öğrencilerin çok yönlü yetişmesine özen gösteren okulumuzda yapılan liseler arası futbol turnuvasında 12/A ve 12/C sınıfı öğrencilerinden oluşan karma takım birinci olmuştur.

CAMBRIDGE SINAVINDA KAZANAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ

Ağrı’da ilk kez 28 Nisan 2019 tarihinde yapılan Cambridge Sınavında başarılı olan öğrencilerimize, okulumuzda bugün Cambridge Sertifika Töreni yapıldı.

t-MBA LİDERLİK SEÇİMİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

t-MBA Liderlik Akademisi ile öğrenciler “Liderlik” vasıflarını lise çağında öğrenerek iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişir.

OKULUMUZDA AVRUPA DİL GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

26 Eylül Avrupa Dilleri Gününde Lise İngilizce Kulübü ve İngilizce öğretmeni dilsel farklılıkları kutlamak ve dil öğrenimini teşvik etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediler.

SERVİS ve OKUL PERSONELİ İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim kalitemizin destekçileri okulumuz personeli ve servis şoförleri için bugün rehberlik birimi ve idaremiz tarafından yan hizmetler paylaşım toplantısı yapıldı.

VELİ TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

Ağrı Doğa Koleji olarak oryantasyon ve ilk hafta maratonunu geride bırakırken okulumuz velileri için "Veli Bilgilendirme ve Tanışma" Toplantısı düzenlendi.

İNGİLİZCE DİANOSTİC SINAVLARI ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULANDI.

Bugün 5,6,7,9,10 ve 11.sınıflar için Dianostic İngilizce Seviye Belirleme sınavı yapıldı

9-10-11. SINIFLARIMIZIN HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI YAPILDI

Bizim için verdiğimiz dersler kadar bu derslerin ne kadarının alındığı kazanımların ne kadarının öğrenciye kazandırıldığı da önem taşıyor. Bugün 9,10 ve 11. sınıflarımız için hazırbulunuşluk sınavı uygulandı

1-2-3-4. SINIF ÖĞRENCİLERİ GÜNE KAHVALTI İLE BAŞLIYOR

Ağrı Doğa Koleji olarak ilkokul ve anaokulu öğrencilerimize yönelik kahvaltı programı bugün itibariyle başladı

1.SINIFLARIMIZIN ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLADI

Mini mini birlerimiz için oryantasyon haftamız bugün itibariyle başladı.

GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Bugün yapılan kurslarımız ve sınıf hazırlıklarımızdan sonra okulumuzda Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

ANASINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ORYANTASYON DÖNEMİ BAŞLADI

Anasınıflarımız için oryantasyon haftası bugün itibariyle başladı.

İNGİLİZCE YAZ DESTEK KURSLARIMIZ BAŞLADI

Ağrı Doğa Kampüsü olarak İngilizce Yaz Kurslarımızı bugün yapılan sınavla başlattık

YENİ DÖNEME 8. VE 12. SINIFLARIMIZLA BOMBA GİBİ BAŞLADIK

Yeni döneme bomba gibi başladık. Ağrı Doğa Koleji olarak bu yıl yapılacak olan eğitim öğretim programından önce 8. Ve 12. sınıflarımız için Sınav Maratonu Kurslarımız başladı

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

Yeni döneme yeni umutlar gelişmiş planlar ve tecrübelerle başladık.