ORTAOKUL - AKADEMİK - EĞİTİM - DOĞA KOLEJİ

SOES

Doğa Kolejinde uygulanan Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi (Student Oriented Education System) öğrenciye kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor. Böylece Doğa Koleji öğrencisi sadece sınavlara değil hayata da hazırlanıyor. Doğa Koleji yeni nesil eğitim yaklaşımıyla, özgün ve öğrenci odaklı eğitim sistemiyle ön plana çıkıyor. Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi (SOES - Student Oriented Education System) ile öğrencilerin akademik, sosyal, kişilik ve psikolojik gelişimini destekleyen uygulamalarıyla eğitime yeni bir bakış açısı getiriyor. Yaptığı her yeni uygulamayla eğitimde başarıdan başarıya koşan Doğa Koleji öğrencileri, akademik başarıya doymuyor.

SOES genel kampüslerimizde Sosyal odaklı + Proje tabanlı + Beceriye dayalı eğitim sistemi olarak kısaca tanımladığımız sistem; “Sanat Eğitimi, Drama, Ekoloji, Yaratıcı Yazarlık, Girişimcilik, Mucit Atölyesi, Akıl Oyunları, Düşünme Becerileri Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve Yönetim Bilimi” dersleriyle öğrencileri dünya vatandaşı olarak hayata hazırlıyor. Bu sayede öğrenciler, temel müfredat derslerinde gösterdikleri başarılar da gitgide artıyor.

SOES Doğa Koleji, Oxford Street olan okullarında eğitimi etkinliklerle zenginleştirmektedir. SOES = Sosyal odaklı + Proje tabanlı + Beceriye dayalı eğitim sistemi olarak tanımladığımız etkinlikler Oxford Street kampüslerimizde İngilizce olarak işlenir. İngilizce eğitimi programı yalnızca EGP -English for General English olarak tanımlanan akademik İngilizce’ye yönelik değildir. ESP (English for Specific Purposes) ve Content Area (Alana Yönelik) İngilizce programları doğrultusunda hazırlanan Oxford Street ders saati, İngilizce dilinde yapılan branş, SOES ve t-MBA dersleri öğrencilerimizin hem mesleki yaşamlarında hem de sosyal yaşamlarında ihtiyaç duyacakları İngilizce’yi tecrübe etmelerini olanak sağlar.

SOES hakkında detaylı bilgi için tıklayınız...