DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

23.01.2019 | Doğa Koleji

GRAND PRIX ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN İLK TÜRK; CAN ALEXENDAR ÖNCÜ

Doğa Koleji Alanya Kampüsü öğrencilerimizden Can Alexander Öncü, Valencia'da düzenlenen Moto3 yarışında Grand Prix kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti. 15 yaşındaki öğrencimiz dünya motor sporları tarihinin "en genç şampiyonu" ünvanını da kazandı.

28.01.2019 | Doğa Koleji

2019 TÜRKİYE SATRANÇ ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

3 tane Türkiye Satranç Şampiyonu ve 15 tane milli takım sporcusu çıkaran tek okul Doğa Koleji!

30.01.2019 | Doğa Koleji

CAMBRIDGE IGCSE SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Doğa Akdeniz Kampüsü öğrencilerimizden Nağme Bilgehan, Cambridge IGCSE sınavları çerçevesinde, Kimya dalında en yüksek notu alarak Kıbrıs birincisi oldu.

31.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SALON OKÇULUK DÜNYA KUPASI’NDA FARK YARATTI

Fransa’da düzenlenen Salon Okçuluk Dünya Kupası’nda Doğa Koleji öğrencisi Rüya Selan, Yıldız Bayanlar kategorisinde Dünya Üçüncüsü, 2006 Doğumlu Sporcular kategorisinde ise Dünya Birincisi oldu.

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

15.01.2019 | Doğa Koleji

TEKVANDODA BAŞARI SÜRÜYOR

Doğa Kolejinde spor başarıları sürüyor! Öğrencimiz Mehmet Eren Koçak İstanbul 3.lüğü ile bizleri gururlandırdı.

15.01.2019 | Doğa Koleji

BURSA’DA BASKETBOLUN DEĞİŞMEZ ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ ÖZLÜCE KAMPÜSÜ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü Genç Erkek B Basketbol takımı Bursa şampiyonluğunu ilan etti.

21.01.2019 | Doğa Koleji

TAEKWONDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇANAKKALE'DEN!

Doğa Koleji Çanakkale Kampüsü öğrencilerimizden Zeynep Taşkın, Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu.