DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

19.06.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ 21 ÜLKE ARASINDAN BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!