DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

27.11.2019 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU MALATYA DOĞA'DAN

Doğa Koleji Malatya Kampüsü öğrencilerimizden Fatma Uyğur, Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

07.11.2019 | Doğa Koleji

ROBOTEX INTERNATIONAL'DA DOĞA KOLEJİ FARKI

Doğa Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri, Robotex International Robot Yarışması'nın Türkiye ayağında ilk 3’te yer alarak büyük başarı elde etti. 800 yarışmacı ve 200 takımla yarışarak finallere katılmaya hak kazanan robotik takımı TechRo Nature; Çin, Estonya ve Finlandiya’da Türkiye’yi temsil ederek başarısını taçlandıracak.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.