DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

05.05.2020 | Doğa Koleji

DÜNYANIN EN ETKİN ALMANCA EĞİTİM PLATFORMU MINTICITY'DEN DOĞA'YA 2 ÖDÜL BİRDEN

2020 Minticity Online Almanca Eğitim Platformu Ödülleri sahiplerini buldu. “En Etkin ve Çok Yönlü Kullanan" okul kategorisinde, hem "Minticity Junior" hem de Minticity Teenage" kademesinde ödüllerinin sahibi olduk.

02.03.2020 | Doğa Koleji

FLL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Öğrencilerimiz devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da ödüle doymadılar.

24.02.2020 | Doğa Koleji

BURSA FLL YEREL TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE TOPLAM 5 ÖDÜL

Devam eden FIRST Lego League (FLL) yerel turnuvalarında bu hafta da Doğa Koleji öğrencileri ödülleri topladı.

04.02.2020 | Doğa Koleji

2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.

27.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİNİN ROBOTU TASARIM ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Fen ve Teknoloji Lisesi Büyükçekmece Kampüsü öğrencileri, robotlarının dizaynı ve çalışma prensibiyle 36 takım arasından seçilerek Tasarım Ödülü kazandı.

14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

08.05.2019 | Doğa Koleji

GELECEĞİN MUCİDİ ÖĞRENCİMİZ MANSİYON ÖDÜLÜ KAZANDI

Samsung Geleceğin Mucitleri 5. Bilim Yarışması'nda ilk 10'a girerek finalist olan öğrencimiz Beray Yaşar, 5.lik kazanarak "Mansiyon Ödülü"nün sahibi oldu.

27.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 13. TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASINDAN DA YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

Doğa Koleji öğrencileri TÜBİTAK Final Sergisi'nden ödüllerle döndü.

09.02.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, IDC TÜRKİYE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ 2019’A İMZASINI ATTI

Doğa Koleji, özellikle teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri modeliyle, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019'da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde Yılın Projesi ödülüne layık görüldü.

05.06.2018 | Doğa Koleji

VEX ROBOTICS OFF-SEASONS TURNUVASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZE 2 ÖDÜL BİRDEN!

VEX Robotics Off-Seasons Turnuvası, 3 Haziran tarihinde, Doğa Koleji Bursa Hamitler Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti!