DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

29.04.2019 | Doğa Koleji

ASKERİ ÖĞRENCİ ADAY BELİRLEME SINAVI'NDA DOĞA'DAN TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Doğa Koleji öğrencileri geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye 3.lüğü Doğa Kolejinin!

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

27.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 51 ÖĞRENCİSİ İLE LGS'DE İLK 500'DE!

Doğa Koleji, LGS’de önemli başarılara imza atarak 51 öğrencisi ile sınavda ilk 500’e girmeyi başardı.

31.07.2017 | Doğa Koleji

CAPITAL500 LİSTESİNDE DOĞA KOLEJİNDEN BÜYÜK SIÇRAMA

Doğa Koleji, Capital500 sıralamasında 129 sıra yükselerek 2016-2017 yılının sıçrama liderlerinin üçüncüsü oldu.

09.05.2017 | Doğa Koleji

DOĞA’NIN AKADEMİK BAŞARISI SINIR TANIMIYOR! TEOG-2'DE 469 ÖĞRENCİMİZ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

Doğa'nın akademik başarısı TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı. 469 Doğa öğrencisi TEOG-2'de tüm sorulara doğru yanıt vererek rekor başarıya imza attı!

07.05.2017 | Doğa Koleji

ADIMIZI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIK! DOĞA KOLEJİ 7. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU

Bu gurur hepimizin! Dünya finalinde Fransa'yı 76-47 mağlup eden Doğa Harikaları, 7. dünya kupasını Türkiye'ye getirdi ve Doğa adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdı.

05.09.2016 | Doğa Koleji

BAŞARI DOĞA’MIZDA VAR!

Doğa Okulları öğrencileri, üniversite sınavlarında gösterdikleri akademik başarıyı, bu yıl bir kez daha ispatladı.

15.06.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI TEOG’DA DA YİNE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!

Doğa Okulları alışılagelmiş akademik başarısını, bu yıl da kırılması çok zor rekor bir başarı ile TEOG’da da gösterdi. Doğa öğrencileri, TEOG’da büyük bir başarıya imza attı. TEOG sınavlarında 130 öğrenci soruların tamamını, 3379 öğrenci ise en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti.