DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

03.09.2020 | Doğa Koleji

GENÇ KIZLARIMIZ VOLEYBOLDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

19 Yaş Altı Genç Kız Voleybol Milli Takımında oynayan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Acıbadem Kampüsü öğrencilerimiz Lila Şengün, Sude Naz Uzun, İlayda Uçak, Aleyna Göçmen ve Ege Melisa Bükmen, 2020 CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda verdikleri kıyasıya mücadeleyle, Türkiye’ye 2. kez Avrupa Şampiyonluğu getirilmesinde önemli rol oynadılar.

30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

24.12.2019 | Doğa Koleji

MUAYTHAİ'NİN AVRUPA ŞAMPİYONU DOĞA

Antalya Konyaaltı Kampüsü öğrencilerimiz Avrupa şampiyonasında büyük başarılar elde etti.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.

03.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

12.03.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT BUZ PATENİNDE AVRUPA YOLCUSU!

Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Avrupa yolcusu...

03.11.2015 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN SPORDA ÜSTÜN BAŞARI!

Doğa Okulları her dalda zirvenin peşinde!

11.04.2014 | Doğa Koleji

TÜRKİYE JİMNASTİK VE FİTNESS TÜRKİYE 3.' LÜĞÜ

10 Nisan 2014 tarihinde Zonguldak Dedeman Otel'de yapılan Jimnastik ve Fitness Türkiye Şampiyonası’nda küçükler kategorisinde Yakacık kampüsü 1. Sınıf öğrencimiz Tanem Sunar Türkiye 3. Sü oldu.