DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da başarı geleneğini bozmayarak yine ödüller kazandı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı.