DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

31.10.2017 | Doğa Koleji

MİLLİ TAKIM SPORCUSU ÖĞRENCİMİZDEN OKÇULUKTA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Okçulukta öğrencimizin de yer aldığı Makaralı Yay Yıldız Karışık Milli Takımı, dünya şampiyonu oldu.

02.07.2016 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI GENÇ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU!

Dünya Liseler Voleybol Şampiyonası’nda 32 ülkenin en iyi okul takımlarıyla yarışan Doğa Okulları Genç Erkek Voleybol Takımı, finalde İspanya’yı 3-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Doğa Okulları, bu galibiyetle takım sporlarında Türkiye’ye 6. dünya şampiyonluğunu kazandırmış oldu.

21.01.2016 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇ BAYAN HENTBOL TAKIMIMIZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA!

Hentbol Şampiyonası finalinde iki Doğa takımı kupa için mücadele etti, kazanan yine Doğa oldu! Takımımız Dünya Şampiyonası'nda!

10.11.2015 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI’NDA DÜNYA ŞAMPİYONU!

Doğa Okulları Brezilya MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları’nda bilimsel proje yarışmalarındaki başarısını yeni bir Dünya Şampiyonluğu ile taçlandırdı.

27.06.2014 | Doğa Koleji

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU GELENEĞİ BOZULMADI! DOĞA OKULLARI 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU!

2014 yılına başarılarıyla damga vuran Doğa Okulu “Dünya Şampiyonluğu” geleneğini bozmadı. Daha önce 3 farklı takımla Dünya Şampiyonluğu yaşayan Doğa Koleji, takım sporlarında 4. Dünya Şampiyonluğunu hentbolda yaşadı.

03.09.2013 | Doğa Koleji

I-SWEEEP'TE İKİNCİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Okulu Öğrencileri I-SWEEEP Enerji Olimpiyatları'nda Başarıya Doymuyor. Doğa Okulu öğrencileri dünyanın en büyük enerji ve bilim olimpiyatı olarak kabul edilen I-SWEEEP'te ikinci Dünya Şampiyonluğunu kazandı.

02.09.2013 | Doğa Koleji

ATLETİZMDE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

ISF (Internernational School Sport Federation) tarafından Estonya'da düzenlenen Dünya Liseler Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi ve Doğa Koleji'ni temsil eden öğrencimiz Halit Kılıç 800 metrede Dünya Şampiyonu oldu.