DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

04.03.2019 | Doğa Koleji

BASKETBOLDA ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİR KERE DAHA DÜNYA KUPASI YOLUNDA

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonasında 4 takımla finallere kalan Doğa Koleji, ulaşılması güç bir başarıyla hem genç kız hem erkek kategorisinde bir kere daha Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. Takımlarımız bu yıl her iki kategoride Dünya Şampiyonasında yer alarak ülkemizi temsil edecek.

22.01.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN MATEMATİK ALANINDA ULUSLARARASI DÜZEYDE BİR BAŞARI DAHA…

Öğrencilerimiz CEMC’de elde ettikleri başarı ile dünyada Matematik alanında bir başarıya daha imza attı.

12.08.2013 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI SBS’DE TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE

Son 3 yıldır SBS’de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kurtköy Doğa Okulu 676,021 puan ortalamasıyla Türkiye’nin en başarılı okulu olurken, 669,943 puanla Cevizlibağ Doğa Koleji,662,371 puanla Florya Doğa Koleji, 638,078 puanla Ankara Oran Doğa Okulu ve 619,050 puanla Konya Doğa Okulu SBS’de bir kez daha zirveye yerleşti.