DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

26.11.2018 | Doğa Koleji

"LİSELER ARASI SOSYAL BİLİMLER MAKALE YARIŞMASI"NDA BÜYÜK BAŞARI

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Modelli Lise Eğitimi” meyvelerini vermeye başladı. Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencimiz yazdıkları bilimsel makalelerle Türkiye 2.liği ve Türkiye 4.lüğü kazanarak Doğa Kolejini başarıyla temsil ettiler.

17.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE TEMELLİ EĞİTİM MODELİ İLE BAŞARI HABERLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji Liselerinde uygulanan “Proje Temelli Eğitim Modeli” meyvelerini vermeye başladı. Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü'nden 2 öğrencilerimiz yazdıkları bilimsel makalelerle kendi alanlarında Türkiye’deki 10 finalistten biri oldular.

18.02.2017 | Doğa Koleji

TSL (Trust for Sustainable Living) 2017 ULUSLARARASI MAKALE YARIŞMASI'NDA DERECE

Doğa Okulları Balıkesir Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Sema Eray, The Living Forest Organizasyonu tarafından düzenlenen uluslararası İngilizce makale yarışmasında 'Honorable Mention' ödülüne layık görüldü.