DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da başarı geleneğini bozmayarak yine ödüller kazandı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.

01.07.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ANTARKTİKA KONFERANSI’NDA

Takım liderliğini Tuzla Kampüsü 11. Sınıf öğrencisi Berke Çiçek, takım danışmanlığını Fizik öğretmeni Selami Eraslan’ın üstlendiği okulumuz öğrencilerinin kurmuş olduğu Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı (PiriÇET)’nın, yaptığı çalışmalar kapsamında SCAR Bilim Konferansı’na sunduğu bilimsel bildiri kabul aldı.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımı Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen ekip, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

16.03.2020 | Doğa Koleji

51.TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE SERGİLERİNDE BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'nin dört bir yanından biyoloji, fizik, matematik, tarih, psikoloji ve değerler eğitimi alanlarında olmak üzere 19 TÜBİTAK Projemiz bölge sergilerini başarılı bir şekilde tamamladılar.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

23.09.2019 | Doğa Koleji

HALKALI 2 KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ, TEKNOFEST’TE ÜÇÜNCÜ OLDU

Doğa Koleji Halkalı 2 Kampüsü 11. sınıf öğrencilerimiz, Teknofest İstanbul’da “Peltier Maddesi ile USB Girişli Sınırsız Şarj” projesiyle “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nda üçüncü oldu.

20.09.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...