DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

27.04.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 13. TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASINDAN DA YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

Doğa Koleji öğrencileri TÜBİTAK Final Sergisi'nden ödüllerle döndü.

15.04.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE TÜBİTAK FİNALLERİNDEN DAVET

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan Doğa Koleji öğrencileri 2 projeyle final sergisine davet aldı.

21.03.2019 | Doğa Koleji

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİNE 36 PROJE DAVETİ

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisine Doğa Kolejinden 36 proje davet aldı.

18.02.2019 | Doğa Koleji

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NA DOĞA KOLEJİNDEN TOPLAM 34 PROJE

Türkiye'nin dört bir yanından 34 TÜBİTAK Projemiz, bölge sergisinde sergilenmek üzere davet aldı.

14.05.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ, 12. TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNALİ'NDEN YENİ BAŞARILARLA DÖNDÜ

12. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Sergisi’nde yarışan 4 farklı kampüsten öğrencilerimiz değerler eğitimi, kodlama, matematik, kimya ve tarih alanında projelerini sergilediler.

31.05.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNE TÜBİTAK’TAN YİNE BİR BİLİM ÖDÜLÜ

Doğa Koleji Antalya Bilim Kampüsü öğrencisi Defne Güvendik, “Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda teşvik ödülü kazandı.

10.04.2017 | Doğa Koleji

48. TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI'NDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞARI

48. TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında, lise öğrencilerimiz Avrupa Bölge 1.liği ve Asya Bölge 2.liği kazandı.

25.03.2017 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 7 FEN PROJESİYLE 2017 TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA YARIŞIYOR

Proje bazlı akademik eğitimle hayata hazırlanan Doğa öğrencileri, ulusal anlamda ülkemizin en büyük bilimsel proje yarışması olan TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 7 fen projesi ile yerini aldı.