DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

19.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİSİ 4. KEZ TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONU!

Doğa Koleji Florya Kampüsü 4. sınıf öğrencisi Mahlas Tuna Yılmaz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Minik Erkekler Dao Shu kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

09.02.2017 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI WUSHU TAKIMI KÜÇÜKTEN BÜYÜĞE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Öğrencilerimizden Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş madalya...

09.06.2014 | Doğa Koleji

1. OKULLAR ARASI TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONASI’NDA DOĞA OKULLARI'NDAN 7 MADALYA

5-8 Haziran Tarihleri arasında Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 1. Okullar Arası Türkiye Wushu Şampiyonasına 3 sporcu ile katılan Doğa Okulları Wushu Takımı toplam 7 madalya ile geri döndü.

27.01.2014 | Doğa Koleji

WUSHU’DA DOĞA FIRTINASI!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Wushu Şampiyonası'nda Doğa Okulu öğrencileri fırtına gibi esti.

21.01.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI WUSHU TAKIMI'NDAN 8 TÜRKİYE DERECESİ!

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından 19-20 Ocak tarihlerinde Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlen 2014 Minikler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası'ndan Doğa Okulu Wushu Takımı 8 madalya ile döndü.