DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

29.03.2019 | Doğa Koleji

VOLEYBOLDA ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ BU YIL DA SÜRÜYOR!

Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı voleyboldaki başarıyı bu yıl da sürdürüyor. Tokat'ta düzenlenen Türkiye finalinde öğrencilerimiz kupayı bir kez daha müzemize getirdi.

10.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA’LI OLMAK ’’ŞAMPİYON OLMAKTIR’’

2018 FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Voleybol Şampiyonasında ülkemizi gururlandıran Vakıfbank Spor Kulübü'nü ve kadrosundaki 6 Doğa Koleji öğrencisini tebrik ederiz.

09.06.2018 | Doğa Koleji

GURURLUYUZ! GENÇ BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ DÜNYA 3.SÜ!

Dünya Kupasında mücadele eden Acıbadem Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız, Brezilya temsilcisini set vermeden yenerek 3.lük kupasının sahibi oldu!

07.05.2018 | Doğa Koleji

TÜRKİYE ŞAMPİYONU VOLEYBOL TAKIMIMIZ, 2018 DÜNYA ŞAMPİYONASI YOLUNDA

Doğa Harikaları bu yıl da Dünya Şampiyonası'nda! İstanbul şampiyonu genç bayan voleybol takımımız, Türkiye finalinde kupaya uzanan taraf oldu ve bir kez daha Dünya şampiyonası biletini kazandı.

22.01.2018 | Doğa Koleji

DOĞA HARİKALARI 3 İLDE ŞAMPİYONLUK KUPALARINI TOPLADI

Türkiye'nin dört bir anından kupa haberleri gelmeye devam ediyor. Doğa Harikaları, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol il şampiyonlarında kupaları Doğa'ya getiriyor.

06.06.2017 | Doğa Koleji

HER DALDA, HER BRANŞTA BAŞARI DOĞA'DA! TÜRKİYE'NİN LİSELER VOLEYBOL ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji öğrencileri voleybolda da Türkiye şampiyonu!

18.05.2017 | Doğa Koleji

CORPORATE GAMES İSTANBUL'DA VOLEYBOL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Pek çok seçkin firmanın kurumsal takımlarıyla yarıştığı Corporate Games İstanbul'da Doğa Koleji takımı voleybol şampiyonu oldu.

07.05.2017 | Doğa Koleji

ADIMIZI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIK! DOĞA KOLEJİ 7. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU

Bu gurur hepimizin! Dünya finalinde Fransa'yı 76-47 mağlup eden Doğa Harikaları, 7. dünya kupasını Türkiye'ye getirdi ve Doğa adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdı.

17.02.2017 | Doğa Koleji

BİR İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DA GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN!

Voleybolda bu yılın İstanbul şampiyonu yine Doğa...

13.01.2017 | Doğa Koleji

BURSA'NIN VOLEYBOL ŞAMPİYONU DOĞA!

Doğa Okulları sporda durdurulamıyor. Bursa Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda Bursa Özlüce takımımız set vermeden şampiyon oldu.