DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

07.10.2019 | Doğa Koleji

ÇERKEZKÖY'DEN TAEKWONDO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Doğa Koleji Çerkezköy Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Azra Çavuş, İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası’nda 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

03.10.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ADA ZEHRA ANLATICI, İTALYA'DA DÜNYA REKORU KIRDI

Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Ortaokul öğrencimiz Milli Sporcu Ada Zehra Anlatıcı, İtalya’da katıldığı DS Avrupa Şampiyonası'nda "Dünya Rekoru" kırarak büyük bir başarı elde etti.

20.09.2019 | Doğa Koleji

BİLİMSEL PROJELERİ İLE GÖZ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Doğa Koleji öğrencileri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil etmek üzere bir kez daha Brezilya yolcusu...

03.09.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YKS’DE İLK 10’DA!

Doğa Koleji öğrencileri, 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre, üniversite sınavlarındaki akademik başarısını bir kez daha kanıtladı.

24.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 2019 LGS’DE MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, 2019 Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise sadece 1 soruyu yanlış yanıtlarken 4012 öğrenci en az bir branşta tüm soruları doğru yanıtladı.

19.06.2019 | Doğa Koleji

GEN DEĞİŞİMİNİ ARAŞTIRAN TÜRK ÖĞRENCİ 21 ÜLKE ARASINDAN BİRİNCİ SEÇİLDİ

Acıbadem Doğa Fen ve Teknoloji Lisesi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eray Mercan, Avrupa İnsan Genetiği Topluluğu (ESHG) tarafından düzenlenen Avrupa DNA Günü Kompozisyon Yarışması European DNA Day Essay Contest 2019’da birinci oldu.

18.06.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ SATRANÇTAKİ BAŞARISIYLA BÜYÜLEDİ

2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliğinde finale kalan 100 okul takımı ve 511 sporcu arasında, Yıldızlar Kızlarda Doğa Koleji Isparta Kampüsü ortaokul öğrencileri performanslarıyla göz doldurdu.

12.06.2019 | Doğa Koleji

LİSELER ARASI BASKETBOL B KATEGORİSİNDE ÇİFTE İSTANBUL ŞAMPİYONLUĞU DOĞA'NIN

Doğa Kolejinin genç sporcuları şampiyonluklara doymuyor. İstanbul Liseler Arası Basketbol B Kategorisinde hem genç kızlar hem genç erkekler şampiyonluğu Doğa'nın!

27.05.2019 | Doğa Koleji

HENTBOLDA 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DOĞA!

Son 4 yılda 4 Türkiye finali oynayan ve ikinci Türkiye kupasını Doğa'ya getiren Çamlıca Kampüsü Genç Erkek Hentbol Takımımız iddialı!

27.05.2019 | Doğa Koleji

DÜNYA SHOTOKAN KARETE ŞAMPİYONASI'NDA MUHTEŞEM BAŞARI

Doğa Koleji öğrencilerimizden Yağız Özkan, 10. Dünya Shotokan Karete Şampiyonası'nda yarıştığı 3 kategoride bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı.