DOĞA KOLEJİ - BAŞARILARIMIZ

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda okulumuzu ve ülkemizi temsil eden İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri bu yıl da başarı geleneğini bozmayarak yine ödüller kazandı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.

01.07.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ANTARKTİKA KONFERANSI’NDA

Takım liderliğini Tuzla Kampüsü 11. Sınıf öğrencisi Berke Çiçek, takım danışmanlığını Fizik öğretmeni Selami Eraslan’ın üstlendiği okulumuz öğrencilerinin kurmuş olduğu Piri Reis Çevre ve Teknoloji Takımı (PiriÇET)’nın, yaptığı çalışmalar kapsamında SCAR Bilim Konferansı’na sunduğu bilimsel bildiri kabul aldı.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımı Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen ekip, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

02.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ VEX ROBOTICS'TE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Doğa Koleji öğrencileri VEX Robotics Competition'da iki takımla çeyrek finale çıktı.

18.02.2020 | Doğa Koleji

İZMİR'DEN TENİS ŞAMPİYONLUĞU!

Mavişehir 2 Bilim Kampüsü küçük kız tenis takımımız İzmir'in şampiyonu oldu.

17.02.2020 | Doğa Koleji

FIRST LEGO League (FLL) İZMİR BÖLGE TURNUVASI'NDA BAŞARI

2020 FIRST® LEGO® League (FLL) etkinliğinin İzmir Bölge Turnuvası 68 takımın katılımı ile 16 Şubat'ta Fuarİzmir'de gerçekleşti.

10.02.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN İSTANBUL ve ANKARA FLL TURNUVALARINDA BÜYÜK BAŞARI

Öğrencilerimiz İstanbul ve Ankara FLL'de başarıya doymadı.

04.02.2020 | Doğa Koleji

2020 FLL ROBOTİK TURNUVASI'NDA İKİ TAKIMIMIZDAN ÖDÜL

2020 FLL Robotik Turnuvası'nın ilk ayağı Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleşti. Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan iki takımımız ödül alırken bir takımımız ise ulusal turnuvaya katılma hakkı kazandı.