Milliyet- Doğa Kolejinden Tüm Sağlıkçılara İndirim

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Akşam - Sağlıkçı Çocuklarına Yüzde 50 İndirim

Sağlıkçı çocuklarına %50 indirim imkanı İSTANBUL Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Yeni Şafak - Sağlık Çalışanlarına İndirim

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji okullarında doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Hürriyet- Öğrencilerimizi Destekleyen Programlar Oluşturuyoruz

Doğa Koleji öğrencileri, İstanbul Teknik Üniversitesinin (İTÜ) akademik altyapısıyla yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor.

Hürriyet-İTÜ Rektörü Doğa Koleji

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren ile Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü'nü ziyaret etti.

Milliyet - DOĞA, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında

Ekonomi dergisi Capital'in Türkiye'nin en büyük 500 şirketini ortaya koyan araştırmasına ' göre Doğa Koleji, 2018 yılını 1 milyar 340 milyon TL ciroyla kapatarak en büyük 500 şirket arasında yer aldı.

Klass Magazin - Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası

Doğa Kolejinin "Geleneksel Doğa Koleji Babalar ve Oğullar Basketbol Turnuvası" 4. sınıf öğrencilerinin babalarıyla katılımıyla gerçekleşti.

Hürriyet - Bu ‘hamle’ler Başarı Getirdi

2019 Okul Sporlan Satranç Türkiye Birinciliği' yanşması Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Akşam - Üstün Zekalı çocuklara ‘Doğa’l Seleksiyon

Bebeklerin yüzde 2-4’ü üstün potansiyelli olarak doğuyor. Bu çocuklar doğru eğitimi alamazsa, ‘kayıp’ ya da problemli bireyler olabiliyor. Doğa Koleji, bu çocukları bilim insanı yapmak üzere elini taşın altına koydu.

Sözcü - Doğa Öğrencilerinin Şampiyonluk Sevinci

TÜRKİYE Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; 8 erkek, 8 kız takımın katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun'da gerçekleşti.