Hürriyet Bursa - Online Eğitimde Çığır Açacağız

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Hamitler, Özlüce ve İnegöl kampüsleri ile Bursa’da, eğitime yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Cumhuriyet -

İstanbul Teknik Üniversitesi, Doğa Koleji, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye işbirliği ile yürütülen "Kız Kardeşim" sosyal sorumluluk projesinde, Doğa Koleji personeli, velileri ve öğretmenlerine, kadınların ekonomik hayata aktif katılımı konusunda online olarak bilinçlendirme eğitimleri verilecek.

Milliyet- Doğa Kolejinden Tüm Sağlıkçılara İndirim

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Akşam - Sağlıkçı Çocuklarına Yüzde 50 İndirim

Sağlıkçı çocuklarına %50 indirim imkanı İSTANBUL Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.