Arama Sonuçları

07 MART 2024 | Doğa'dan Haberler
HAYDİ PİLLER GERİ DÖNÜŞÜME!
Duracell ve Doğa Koleji iş birliği ile sürdürülebilirlik alanında “Battery Friend Forever” Atık pil geri dönüşüm kampanyası hayata geçiyor.
08 ARALIK 2022 | Doğa'dan Haberler
"DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK"
Ulusal e-Twinning projemiz “Dönüşüm Muhteşem Olacak” ile öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemelerini ürünlere dönüştürüyor!
02 OCAK 2019 | Doğa'dan Haberler
ELEKTRONİK ATIKLAR YENİDEN TASARLANIYOR ve GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
Doğa Koleji öğrencileri çağımızın en önemli çevre sorunlarından birisi olan elektronik atıklar için harekete geçti.
16 NİSAN 2015 | Doğa'dan Haberler
ÇÖPS ÇETESİ MATRAK MÜZİKAL FORUM İSTANBUL’DA!
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çocukların hayran olduğu Çöps Çetesi'nin, eğitici ve eğlenceli etkinliklerinden oluşan Matrak ...
03 HAZİRAN 2014 | Doğa'dan Haberler
ANKARA KAMPÜSLERİ ÖĞRENCİ MECLİSLERİ DÜNYA'YI SOĞUTMAYA GELİYORLAR!
Dünya Çevre Günü'nden 10 Haziran'a kadar Ankara Kampüsleri öğrenci meclisleri Küresel Isınmaya, İklim Değişikliğine dikkat çekiyor.
09 MAYIS 2014 | Doğa'dan Haberler
DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YENİ BİR DUYARLILIK; GERİ DÖNÜŞÜM
Halkalı 2 Doğa Okulu Öğrenci Meclisi ortaokuldaki arkadaşlarını ziyaret ederek onları geri dönüşümün önemi konusunda bilinçlendirdi.
24 ARALIK 2013 | Doğa'dan Haberler
DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ VERDİ!
Avcılar Doğa Okulu t-MBA meclis öğrencileri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki üst düzey yöneticilere "Beden Dili Eğitimi" verdiler.
14 KASIM 2013 | Doğa'dan Haberler
DOĞA KOLEJİ'NDE DÜNYA TASARRUF GÜNÜ
Doğa Anadolu Lisesi Öğrencileri 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü‘ne özel 30 Ekim Çarşamba günü TEMA ve ACTECON’dan alanında uzman katılımcılarla buluştu.