06.04.2020 | Doğa Koleji

2020 MERKEZİ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYINLANDI

LGS başvuru kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasının ardından yapılan açıklamada LGS başvurularının Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıfta eğitim alan öğrenciler için otomatik olarak yapılacağı duyuruldu. Başvuruların otomatik olarak yapılmasına rağmen sınava girmek zorunlu olmayacak.

06.04.2020 | Doğa Koleji

HER GÜNE BİR OYUN! ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİCİ AKTİVİTE ve OYUN ÖNERİLERİ

Evimiz okulumuz! Evden eğitim döneminde öğrencilerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli oyunlar ve aktiviteler hazırlayarak velilerimizle paylaşıyoruz.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımımız Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

04.04.2020 | Doğa Koleji

CIO’MUZ, UZAKTAN EĞİTİM VE ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz (CIO) Hakan İnanır, Türkiye’nin önde gelen IT yöneticilerini dijital ortamda bir araya getiren, CXO Medya bünyesinde yayınlanmakta olan CIO Update Dergisi’nin canlı yayınına katıldı.

02.04.2020 | Doğa Koleji

EVDE SINIF ORTAMI YARATMAYA ÇALIŞAN EBEVEYNLERE İPUÇLARI

Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, bir yandan evde bir sınıf ortamı oluşturmaya çalışan diğer yandan da işlerini evden devam ettiren ebeveynlere önerilerde bulundu.

30.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’M EVİMDE İLE DÜNYA BİR TIK UZAĞIMIZDA!

Çalışkan arılarımız; Louvre Müzesi'nden Machu Picchu Antik Kenti’ne kadar dünyanın en ünlü müzelerine, en görkemli sanat eserlerine, online konserlere, eğitici oyunlara ve yaratıcılıklarını geliştirecek sayısız programa Doğa’m Evimde ile tek tıkla ulaşıyor, evde kaliteli ve keyifli zaman geçiriyor.

29.03.2020 | Doğa Koleji

KESİNTİSİZ UZAKTAN EĞİTİM REKORU DOĞA’NIN ÇALIŞKAN ARILARINDA

Çalışkan Arılarımız “Doğa’m Evimde” online eğitim platformunda kesintisiz eğitim rekoru kırdı. Doğa öğrencilerinin evden eğitimin ilk 5 günündeki online eğitim süresi 31 milyon 500 bin dakikayı buldu.

28.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN MART AYI LGS ÖRNEK SORU DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Mart ayı örnek sorularını değerlendirdi.

27.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ İŞ BİRLİĞİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİPER” OLUYORUZ!

Bu sağlık mücadelesinde biz de varız! Doğa Koleji, tüm Türkiye’nin sağlık çalışanları için tek yürek olduğu zorlu COVID-19 sürecinde İTÜ iş birliğiyle 3D siper maske üretimine destek oluyor.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!