29.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA %50 EĞİTİM BURSU DESTEĞİ

Doğa Koleji, sağlık çalışanlarının yanında! Türkiye'nin eğitim lideri Doğa Koleji, pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu veriyor.

28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

24.05.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren'in Ramazan Bayramı mesajı…

24.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

21.05.2020 | Doğa Koleji

RIDERS ARENA'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'de İTÜ ARI Teknokent A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

20.05.2020 | Doğa Koleji

VELİLERİMİZLE SATRANÇ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sağlıklı bir gelecek ve mutlu yarınlar için “Evde Kal Türkiye” diyor, canlı derslerde velilerimizle online satranç dersleri düzenliyoruz.

19.05.2020 | Doğa Koleji

SERHAT ÖZEREN'DEN GENÇLERE 19 MAYIS MESAJI

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi.