28.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE KARİYER GÜNLERİ, PROF. DR. DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'LA DEVAM EDİYOR

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Online Kariyer Günleri'nde konuğumuz, Üsküdar Üniversitesi İTBF Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan!

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

24.05.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren'in Ramazan Bayramı mesajı…

24.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

21.05.2020 | Doğa Koleji

RIDERS ARENA'DA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye'de İTÜ ARI Teknokent A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

20.05.2020 | Doğa Koleji

VELİLERİMİZLE SATRANÇ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sağlıklı bir gelecek ve mutlu yarınlar için “Evde Kal Türkiye” diyor, canlı derslerde velilerimizle online satranç dersleri düzenliyoruz.

19.05.2020 | Doğa Koleji

SERHAT ÖZEREN'DEN GENÇLERE 19 MAYIS MESAJI

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi.

19.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 19 MAYIS MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

18.05.2020 | Doğa Koleji

HER GÜNE BİR OYUN! ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİCİ AKTİVİTE ve OYUN ÖNERİLERİ

Evimiz okulumuz! Evden eğitim döneminde öğrencilerin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli oyunlar ve aktiviteler hazırlayarak velilerimizle paylaşıyoruz.